First Contact

NEO 103397 renamed “Chandra” (excerpt from “Amateur Astronomy Monthly”)

asteroidMany of you will have been following the fascinating progress of object 2014RB6, an asteroid first discovered by Dr. Narayan Ramakesh last week. As one of the many millions of listed objects in our galaxy it caused little interest until the La Sagra Astronomical Laboratory in Almería, Spain confirmed the discovery and named it NEO (Near Earth Object) 103397. Yesterday, as the discoverer of the object, Dr. Ramakesh announced the object was being named ‘Chandra’ after the Hindu goddess of the moon. While Chandra remains several million miles away from Earth, on a galactic scale that makes it quite close to us. So it grants a rare opportunity to observe the movement of a large object as it passes our solar system. Chandra is huge. Estimated to have a diameter of 7,500 metres and a weight of over 700,000 tons, it is approximately the size of mount Everest. But current observations have suggested it has a considerably greater density due to its metallic composition. It is currently travelling at a speed of about 650,000 km/h. While such an object travelling past us at considerable speed might sound alarming, scientists are quick to remind the public that there is no cause for concern. Passing close to the Earth still means it will be thousands of kilometers away from us, barely even observable with the naked eye. Nevertheless scientists will be monitoring Chandra as it passes by, and gaining further insight into our incredible galaxy with their observations.

This entry was posted in First Contact. Bookmark the permalink.

21 Responses to First Contact

 1. CBC says:

  Der ligger tre dokumenter under First Contact folderen på dropbox. Basis reglerne og et supplement som indeholder lidt om Martial Arts og Drugs. Spøjs sammensætning, men ikke desto mindre er det der.

  Det sidste dokument beskriver lidt om hvad det er der er sket på det seneste. Året er 2014, 26. Juli i San Francisco.

  I er en tæt knyttet gruppe, men om i kender hinanden fra jeres barndom, gennem en hobby, via arbejde, familie eller andet, det styrer i selv.

  I har lige været ude at rejse sammen i 2 uger og er vendt hjem til San Francisco, hvor i, aftenen efter hjemkost, mødes og snakker om turen på jeres lokale hangout, “Kells Irish Restaurant & Pub”.

  Jeg tænker at vi måske kan nå at starte med at lave karakterer, HVIS det er vi bliver færdige med Shadow of the Demon Lord nu på Tirsdag, ellers tager vi det ugen efter 🙂

 2. CBC says:

  Nogle af jer er måske allerede begyndt at kigge på hvordan jeres character skal bygges op 😉 så vær opmærksom på at jeg har tænkt mig at vi spiller med fatigue som en optional rule (side 79).

  Lifting som skill synes jeg er lidt besynderlig. Hvis i finder andre ting, så lad os tage dem op på Tirsdag.

  Jeg tager character sheets med, men i er selvfølgelig velkommen til at lave jeres egne.

 3. PL says:

  Jeg tænker at lave en gammel gubbe der har en hytte i vildmarken og kun besøger familien i byen når det er højst nødvendigt. Det vil derfor nok være godt med et familie medlem i gruppen 🙂

  Han skal nok hedde Mick Hedger – egenskaber: sej, selv forsynet, dommedags profet, mistroisk over for regeringen, lidt af en sølvpapirshat, Mega IT forskrækket.

 4. JS says:

  Mine tanker om en character:

  Justin Case (age 32). Doctor of Engineering, University of California, Berkeley.
  Research includes: Application of Direct Energy, Structural Engineering and demolition (chemical).
  Consultant for The National Demolition Association and private defense contractors like Northrop Grumman (Chemical High-Energy Laser Systems) and Lawrence Livermore National Laboratory
  Privately in support of the theory put forward by Dr. Judy Wood
  Justin Case has a passing knowledge of medicine, computers, electronics.

  Justin har en hytte i bjergene ved Yosemite, hvor han gerne tage op for at skrive eller hænge ud med de gamle venner, når de ikke hænger ud i Kells Irish Restaurant & Pub.

 5. CBC says:

  Jeg har lagt en ny PDF op af First Contact pdf’en. Nu med equipment og vehicles. Jeg laver en ny i morgen med de værktøjer vi har på jobbet, så den bliver lidt pænere og forhåbentlig mindre tung at åbne.

 6. CBC says:

  Der ligger nu følgende nye / opdaterede docs i dropbox:

  – Billeder af Soldier, Pilot, Worker og Chandra ship.
  – Et “Top Secret” dokument.
  – En opdateret “The story so far”.
  – Og et “Training” doc.

  Enjoy 🙂

 7. JS says:

  Nogle tanker om “First contact”
  Først og fremmest: Jeg synes at det var et sjovt spil og jeg var godt underholdt.
  Der var dog nogle punkter, hvor jeg synes der er rum for forbedringer:

  1) Jeg ved ikke om jeg købte baggrundshistorien som vi fik tilsendt. Altså vild panik og oprør mange steder på kloden – afløst af relativt normale tilstande – nu blot med “Dark Zones”. Jeg kan godt se at det er meningen at det skal eskalere nu efter Madrid – men alligevel…
  Rent spilmæssigt ville jeg foreslå at historien startede tidligere. Fx mens der var uro og forskelligrettede oplysninger om sandheden inden invasionen.

  2) Der er sgu lidt mærkeligt at vi bliver soldater sådan lige med det samme efter SF. Med en længere (spillet) intro, hvor vi fandt ud af nogle ting og blev opsøgt af den kommende globale alliance ville gøre overgangen nemmere at håndtere for mig som spiller.

  3) Jeg synes missionerne var gode – og også tiden ind imellem med træning og research, selvom det måske blev lidt langhåret for spillere, der havde prioriteret andre evner… 🙂
  Jeg ville dog foreslå at der blev indlagt flere småmissioner ind imellem de historiebærende missioner. Altså “der er noget mystisk aktivitet – flyv ud i en helikopter og undersøg det – skyd, hjem igen”. Ikke nogen stor fortælling, bare lidt vold og en fornemmelse af at der sker ting i verden og vi er en del af det og udvikler os undervejs. Jeg kunne forestille mig at der blev udviklet nogle kort (by, land, storby mv.) der kunne fungere som battlefield med taktiske manøvre. Jeg er klar over at min character ville hade det og brokke sig, men det er ikke pointen. 🙂

  Blot nogle tanker om et i øvrigt godt spil

  • CBC says:

   Tak for feedback 🙂 det er meget værdsat.

   —————

   1 og 2) Jeg har muligvis ikke været så god til at beskrive tilstandene på Jorden. Men faktum er at sikkerheden er skruet i vejret og militæret i (næsten) alle lande er på højeste alarm beredskab. Forestil dig dette, i Danmark har man selvfølgelig hørt og mærket det der skete i Ostrava, men ingen har set en Chandra eller et Chandra fly. Alt foregår dernede eller derovre. Diverse større firmaer og kæder har ansat flere sikkerhedsfolk, både til at bevogte bygninger, men også transporter og personer.

   Jeg traf et valg omkring jeres baggrund for at give mig selv mindre arbejde, vel vidende at det også ville give en mindre plausibel baggrunds historie. Jeg overvejede også kraftigt at i skulle starte som en del af Global Defense eller en gruppe der undersøgte konspirations teorier.

   3) Jeg kan som sådan også godt lide missionerne. Trident base kunne i bagklogskabens lys være blevet sjovere end den var, men den var der af en årsag 🙂 og jeg er blevet en del klogere ift. hvordan jeg skal sætte en “investigation” mission op, så alle er med.
   Mht. småmissioner og battlefields såååå….. 😉

   —————

   Jeg har en del mere First Contact, men der er et ordentligt hul i kampagnen, som jeg håbede på blev fyldt ud. Det er desværre ikke sket, så jeg vil selv arbejde videre på den, såfremt at i ønsker at vi på et tidspunkt skal fortsætte med den 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.