Do you think you live in the real world?

You don’t. This world you see around you is Shadow—a world illuminated only by the Grey Sun. You think it is your home, but that’s because you have forgotten your true self. Awaken, and return to the Actuality and Satyrine, the city under the Indigo Sun. You are a vislae, a wielder of fabulous powers and capabilities, a shaper of reality itself. You sought shelter in Shadow to escape the war, but the war is now over and your home has called you back.

Magic.
Magic is real. Which, where I live now, is like saying, “gravity is real.” It’s a stupid thing to say. Although now that I think about it, I’m no longer certain about gravity. But I am certain about magic. There are energies that flow through the true worlds that can be harnessed to do all kinds of things. Although this can be expressed in many ways, most of those who work with magic in some fashion call ourselves vislae.

Those of us who exiled ourselves to Shadow are all vislae. That’s how we did it. We attuned ourselves to the Grey rather than to the rest of the Actuality. Shadow isn’t called that for nothing. In a real way, it is a shadow. It’s the shadow cast by the light of the Invisible Sun upon Indigo. Which is to say, it’s a twisted, distorted, and limited version of what is actually real. Just real enough to fool us. For years. In the Grey, I thought I was a nobody, but that was part of the illusion. I’m actually a vislae. I can practice magic. And I’m getting better.

So that’s what you need to know about me. I used to have a life in another place, but it wasn’t real. It was a life of illusion – a dull dream from which I finally escaped. The real world is a place we call the Actuality, and it’s wild and weird and filled with magic. At the heart of Indigo is the vast city of Satyrine, where ideas and emotions are more important than money or power (or rather, they are money and power).

I have a home in this city, which is recovering from an unimaginable war fought with hate given material form and weapons built like creatures of personified destruction.

I have a thousand opportunities before me.

And I am you.

This entry was posted in Invisible Sun. Bookmark the permalink.

6 Responses to Do you think you live in the real world?

 1. CBC says:

  Grunden til at jeg lægger dette op nu, er ikke fordi at vi skal spille det nu. Først og fremmest skal vi være færdige med Witch Hammer.
  Men det her er en mulighed for at spille noget som forhåbentlig bliver en unik og enestående oplevelse og vi skal i gang med det inden 1. Juli 2019. Lad mig forklare.

  Invisible Sun har jeg været med til at kickstarte og i den forbindelse vil Monte Cook (i kan google ham) hjælpe til med at køre en kampagne med os, ikke for os. Forstået på den måde, at når vi starter kampagnen op, så jeg skal hver måned inden d. 25. fortælle ham hvad de enkelte personer i historien har gjort osv. Personligt synes jeg at det lyder ret så spændende.
  Monte Cook vil så assistere mig i at køre kampagnen videre. Spiller vi ikke en hel måned, som f.eks. her til sommer, så betyder det ikke noget.

  Som spillere, hvis i misser en eller flere spillegange, så er i stadig med i spillet, men i er blot i Shadow og kan stadig være med, ved at skrive til et website som jeg nok skal forklare mere om på et andet tidspunkt.

  Reglerne minder om Monte Cook’s Cypher system til Numenera. Nej, det har vi ikke prøvet af, så ja, det kan være at vi hader det eller synes det er ok eller at det er helt fantastisk.

  Det er en helt ny setting. Vil jeg fortælle om den? Ja, når den tid kommer. Anbefaling, lad være med at google den. En del af kampagnen går ud på at opdage denne “nye” verden i er vendt tilbage til. Men jeg kan fortælle så meget som at i kan være en del af fire magiske ordner:
  Order of the Vance (det der nok kendetegner en typisk traditionel magiker med bøger)
  Order of Makers (en crafter som kan lave våben, simulacrums og meget mere)
  Order of Weavers (en magiker som har mulighed for at være meget mere kreativ end de andre, jeg har endnu ikke læst hvad det indebærer)
  Order of Goetica (summoner)
  Der er en femte som er en Apostate (nej, ikke ligesom i Dragon Age), men som ikke er en del af en orden.
  Til sidst kan man, hvis alt det her magi er for meget at kapere, spille en Shadow, altså en som ikke kan noget som helst magi og som aldrig vil komme til at lære det.

  Jeg har endnu ikke læst den første af de fire bøger jeg har fået tilsendt her i sommerferien, så det er ikke noget vi skal kaste os over her til efteråret. Men det er for at lave en husker på at det er noget vi skal i gang med inden sommeren næste år.

  Jeg tænker det er det værd at give det en chance, men det kan selvfølgelig betyde at vi måske pludseligt skal stoppe op midt i et andet spil inden sommeren næste år, for at være med.

  Hvad synes i ?

 2. JS says:

  Lyder som en spændende idé. Jeg er klar!

 3. CBC says:

  Jeg ved at der er noget tid til at vi skal starte “Invisible Sun” kampagnen, men jeg har valgt at uploade “The Key” som er en form for player’s guide, så i kan kaste et blik på den og måske finde ud af hvilken type vislae i vil spille.

  • MC says:

   Okay, det ser jo ret så… mærkeligt ud. Som Kubric på LSD eller noget.

   • CBC says:

    Hvis du tænker på flere af de billeder der er i bogen, så ja. Jeg tror at tegnerne har fået frit spil, for så “weird” er den youtube kampagne, Monte Cook har kørt, ikke.
    Det sagt, så er der underlige ting i spillet som magi gør eller har gjort ved omgivelserne og diverse væsner.

    Når vi når dertil hvor i alle har en god idé om hvilken type vislae i vil spille, så lad os tage en snak om hvordan magien fungerer, så der ikke kommer nogle overraskelser på den front.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.