The Witch Hammer: Aftermath

Utallige ekspeditioner ind i Davokar, store som små, har sat deres spor i skovens bund. Til trods for det, så er der ikke nogen i nyere tid der har sat så stort et fodtryk, som dem der jagtede vejen til Symbar.

Endnu en gang fangede i ikke snigmorderen Night Cape. Og dette i hendes forsøg på at tage High Chieftain Tharaban’s liv. Måske vil jeres veje krydses igen, måske ikke. Ikke desto mindre er hun fortsat på fri fod.

Vearra familien er sen til at glemme hvem det var der dræbte den store lindorm ved deres forpost øst for Karvosti. Selv de to barbarer der var en del af gruppen bliver også omsunget, omend i mindre grad.

I slog ikke Manaud ihjel på Yeferon. Og flere opdagelsesrejsende, opmuntret af fortællinger fra de overlevende og med muligheden for at finde skatte, sætter efterfølgende fod på øen. Der rygtes skræmmende historier om et mægtigt tudsemonster og en krigerdronning med en skelethær som mobiliserer sig.

I tomrummet på liege trolden Orangaar’s død, bliver Faarah Moroun’s ruiner overladt til alle de monstrøse skabninger den havde tilkaldt sig. Spejdere fra flere klaner advarer om at området nu er blevet endnu vildere end det var før.
Elverne forlod ruinerne.

En enorm blightramt aboar terroriserer flere mindre landsbyer i udkanten af de sydlige klan territorier, indtil den endelig bliver slået ihjel af en gruppe af Odav krigere. Noget der ligner en explorer’s license bliver fundet i dens mave, udsted til en Ingril.

Trods stærke forsvarsværker og mange sejre over Fundiber’s mænd, fortsatte de brutale angreb mod New Earthmoor. Til sidst lykkedes det for barbarerne at bryde igennem og 200 hoveder sidder nu på pæle rundt om, hvad der for få uger siden var, en oase midt i et hostilt Davokar.

Dronning Korinthia fik det hun ville have. En magtdemonstration over for Tharaban og viden der måske kan føre hende til Symbar. Et større kontingent soldater bliver efterladt ved Karvosti.

Fra de nordlige klaner er der samlet en større hær, som de kommende måneder marcherer sydpå. De kalder sig for “The Sovereigns Oath” og deres symbol er en krone omkranset af torne. Alt nord for Jerak’s Sinkhole bliver betragtet som fjendtligt område. Det rygtes at alle hekse fra de nordlige klaner bliver slået ihjel.

Huldra’en og de resterende Keepers kommer endelig ud af Karvosti. Til trods for deres fravær under den tilspidsede situation med Ambria, lytter Tharaban stadig til Yeleta’s rådgivning.
Eferneya’s død åbner op for en plads blandt Keeperne og alle peger på den unge Edda, som det naturlige valg. Men da flere tegn viser at hun måske er død, falder valget på en anden ung kvinde, Galya.
Keeperne Amanmaar af Godinja og Yarofal af Yedesa, vender ikke tilbage til deres respektive klaner.

Templarernes nye kirke til Døde Prios bliver etableret i Templewall af Iakobo Vearra. Father Jeseebegai og Curia’en må officielt flytte Prios kirken til Yndaros. Dronning Korinthia blander sig ikke.

Takket være stærkt diplomati eller måske tvungent nødvendighed, bliver det aftalt at Tharaban’s søn, Thabor, skal giftes med dronning Korinthia’s søster, Esmerelda. Brylluppet vil finde sted i Yndaros om ca. tre måneders tid. Ikke alle i Ambria synes at det er en god idé.

Cleaver vender tilbage til Thistle Hold, vred over at han ikke var til stede for at kunne beskytte sin ven Bartho. Han udmærker sig på flere ekspeditioner ind i Davokar ved at være den der “fjerner al modstand på sin vej”. Kampråbet, “dø for Bartho”, bliver kendt af flere ekspeditionsledere.

Glup’s skæbne er uvis. Han forsvinder i Davokar’s mørke.

Taran bliver en staff mage, men det vides ikke om han bruger sine nyfundne evner mod eller for The Sovereign’s Oath.

Med nogle loyale black cloaks eskorterer Exceter Argaton til Twilight Monastery i Titan bjergene. Det viser sig tydeligt i kirkens øjne at Argaton er blevet korrupt af sin tid i Davokar og skal renses af Prios. Han er i de bedste hænder.

Alderan modtager et tilbud fra dronningen om at blive en del af hendes elite soldater. En Pansar. Det er en stor ære for ham selv og sin familie. Men hvad mon Marskens Moder vil med Alderan… ?

This entry was posted in Symbaroum. Bookmark the permalink.

4 Responses to The Witch Hammer: Aftermath

 1. CBC says:

  Så er der lagt et Aftermath op til The Witch Hammer. I er selvfølgelig velkommen til at diskutere jeres respektive skæbner med mig 🙂

  Når vi en gang starter op igen, så fortsætter vi næsten hvor vi slap 😉 men selvfølgelig med de nye karakterer (undtagen Alderan) som i laver.

 2. MC says:

  Svaret findes muligvis i en anden tråd her på siden, men er der taget stilling til, hvor mange penge vi har til at købe udstyr for med vores nye karakterer? Jeg har nemlig en lang ønskeliste 🙂

  • CBC says:

   Ja og nej 🙂 Det er en vurderingssag. Så det i gør, er at i laver listen over udstyr i gerne vil have og sender den til mig. Tænk over hvor vidt jeres penge beholdning passer ind i jeres baggrund. Hvis i af en eller anden grund skulle være fuldstændig broke, så gælder start reglerne fra “Player’s Guide”.

 3. Beddy says:

  Så hvilke karakterer spiller I andre?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.