Wrath of the Warden: Aftermath

Efter at en meget berygtet theurg, Losadra af Whip of Prios, har aflagt jordfaldshullet et besøg, bliver det beordret lukket, så selv ikke Ordo Magica får adgang til det. Bygningskommisær Kalio Galeia starter det store arbejde op med hvad der virker som ubegrænsede ressourcer. I månederne efter går dagarbejdende gobliner og mennesker ikke sultne. Rygter om det store byggeprojekt når flygtningelejren i Yndaros og får dens beboere til at stimle nordpå. Trods strejker, madrationering forventes arbejdet færdigt inden to år.

Det forlyder at beast klanen søgte dybere ind i Davokar hvor de plyndrede og hærgede flere af klanernes landsbyer og Ambria’s bebyggelser.

Sikkerheden i Thistle Hold forbliver høj ved portene og på murene. I hvert fald indtil jordfaldshullet er dækket til. Dronningens legation udsteder meget få licenser til de der vil søge lykken i Davokar’s mørke.

Jeres handlinger i Thistle Hold har ikke været uden konsekvenser. Kampen ved jordfaldshullet bliver der lavet sange og digte om. Kaptajn Marvello bliver hyldet som den person der kunne forene soldater og borgere i byen om at holde en ukendt fjende stangen. Der går ikke lang tid før at han bliver forfremmet til en af dronningens ranger kaptajner.

Father Sarvola kommer sig efter at missionshuset blev brændt ned og han får snart genopbygget et større og bedre missionshus, trods sure miner fra Prios Kirken. Snart er han i gang med sin uortodokse prædiken med drengen Aluin ved sin side.
Men Father Sarvola’s fremtid var ikke mulig uden at i gjorde en fjende af Kargoi Salamos. En adelig med stor indflydelse i Narugor. Fire af jer kender han ansigterne på.
Ikke desto mindre gjorde i en ven af Deseba the Old, en levende Lightbringer som reddede dronningens og First Father Jeseebegai’s liv i kampen mod Alberetor’s fjender.

Mekele brødrene formåede at overdrage kobber tavlen til Curia’ens delegation fra Templewall. Man kan kun undre sig over hvad kaptajn Dekamedo og Suria Argona af dronningens legation havde af planer for Sarkomal’s profeti. Måske finder i ud af det, måske ikke.

Erlaber, en simpel antikvitetshandler, som i reddede fra beast klanens klør. Hvem var han ?
De artefakter i fandt under garveriet bliver konfiskeret af byvagten og sendt til Twilight Monastery af frygt for korruption.
Erlaber formåede at overtale eller hyre Erok the Dark til at overfalde jer op til flere gange. Forhåbentligt er det slut nu. I den tid i har tilbage i Thistle Hold, føler i jer overvåget. Måske paranoia eller måske er det bare ingenting. Og hvem var den kvindelige mesterskytte som benyttede gift på sine bolte ?


I tiden op til i mødes igen hører I følgende rygter om Prios Kirken.

Knight Commander Iakobo Vearra udtrykker en stigende frustration over dronningens og First Father Jeseebegai’s passive holdning til barbarer og elvere.

Den berømte strofe fra Sarkomal’s profeti der taler om “en kvinde”, er falsk. Ifølge både kirken og de lærde i Ordo Magica angiver teksten aldrig et køn – det anvendte symbarianske ord oversættes som både mand og kvinde. Desuden siger teksten intet om, at manden er menneske. Det kunne lige så godt være en gud. En mandlig gud. Det kan henvise til Prios!


Men det vigtigeste rygte af alle er nok dette. Rygtet siger at en eller anden har fundet vejen til Symbar i nærheden af Karvosti.

This entry was posted in Symbaroum. Bookmark the permalink.

2 Responses to Wrath of the Warden: Aftermath

 1. JS says:

  Super – her en modificeret TODO liste 🙂

  Besøge borgmesteren (og få en belønning?)
  Hvem var Erlaber (“prinsen”?) og den onde firbande (især Ordo Magica kvinden)
  Hvem er Aluin (father Savolas dreng), uden skygge (pure magic ref. PH. s. 129)
  Sælge stuff – beholde de onde ritualer.
  Undersøge mere om brønden, the Blackend Power Crystal og (Duskwater)
  Tale med Lysindra, Deseba og Sarvola
  Er vi fjender af Kargoi Salamos, Lady Suria Argona og Dekamedo?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.