Dark Night

There are many rivals to the throne SLA Industries has created and sits upon, regally. A multitude of ‘Soft Companies’, hostile independent traders and renegade operatives (some more like street gangs than an organised force) struggle mercilessly to pull down the industrial giant. Up until now, SLA has scoffed at such feeble attempts, hiring standard operatives to thwart such subversion.

All, except three major corporations, are little more than hounds biting the ankles of a giant.

DarkNight, Thresher, Tek Trex.

——————————————————————————————————————————————————

Så sparker vi sgu’ en ny og anderledes kampagne i gang. SLA Industries med omvendt fortegn! Det vil sige, at I spiller “bad guys” – Dark Night agenter i Morts downtown, hvor I skal bekæmpe regimet med alle midler. Det bliver en “zero-to-no-prep” fra min side, hvilket vil sige, at historien udvikler sig i den retning, som I bestemmer. Jeg handler på jeres valg fremfor selv at udarbejde missioner og scenarier. Det skal nok blive sjovt 🙂

Jeg smider regler mv. i dropbox en af de nærmeste dage.

This entry was posted in SLA Industries. Bookmark the permalink.

26 Responses to Dark Night

 1. ALL says:

  Opgave er færdig 🙂

  Jeg skal til eksamen her senere i juni, men regner nu med at være back in black

 2. CBC says:

  Kan jeg skrive mig på eller er i fuldt booket op ? 🙂

 3. CBC says:

  I lige måde Allan 🙂 glæder mig til at komme rigtigt i gang igen. Hvad er det nu den hemmelige adresse er ? Og er det stadig kl. 18 ?

 4. MC says:

  Så er materialet lagt i dropbox. Det ligger under SLA i undermappen DarkNight RPG.

  Der er relativt meget at læse, så hvis I er nødt til at prioritere, så vil jeg anbefale, at I læser The World of Progress først. Det er setting beskrivelsen og dermed det bærende element i rollespillet. Resten er regelteknik, hvilket er lettere at tage hen ad vejen.

  De der ønsker at spille ebb-user bør nok også læse The Flow of the Ebb.

  Til de uindviede i SLA Industries (Claus) er der yderligere inspirationsmateriale i dropboxen under SLA. Den originale regelbog (i pdf) hedder CB7500.

 5. MC says:

  Den opmærksomme læser vil have bemærket, at der henvises til et Grid Kit, som imidlertid ikke fremgår af udstyrslisten.

  Et Grid Kit giver en TN -1 bonus til Computers checks og koster 500 ú.

  En anden ting der ikke figurerer på udstyrslisten er Death Suit. Det er imidlertid med fuldt overlæg, da Death Suits ikke er almindeligt tilgængelige.

 6. Beddy says:

  God fornøjelse med en rå omgang SLA! Brings back good memories:-)

 7. ALL says:

  Jeg har lavet en Ebon/psyker/roguish type, med begrænset fysik.

 8. ALL says:

  Hvis der er nogen der vil nørde Mort, ud over Mortens materiale, har jeg lagt Mort Source bogen på dropbox. Jeg har lige kort tjekket, og Morten bliver ikke umiddelbart modsagt i bogen 🙂

 9. CBC says:

  Min character. Terrax, Wraith Raider. Der er simpelthen ikke det, han ikke kan 😉 og det er han også selv overbevist om…

 10. JS says:

  En ebon og en Wraith Raider dark night….
  Kan jeg være stormer 🙂

 11. ALL says:

  Som Rune rigtigt nok fastslår var det meningen at vi skulle prøve at komme på, hvilken vej vi umiddelbart ville. Personligt havde jeg en netto tilgang af unis sidste gang, men givet at flere mistede endog rigtigt mange ressourcer forrige gang, var det måske en ide at forsøge at genskabe vores tabte værdier, eventuelt kunne computer techs investere i en backup server til deres programmer:). Så jeg tænker SLOB eller Shiver bashing, da det indtil videre virker som den bedste likviditets forstærkende foranstaltning. Synes måske af CS virker en smule hybris agtigt på nuværende tidspunkt.

  • CBC says:

   Rigtig, måske et heist på et af deres forsyningsdepoter til deres patruljer eller lign. Vi er jo skygger der stille glider igennem natten, uden nogle bemærker vi har været der :-/

   Men Terrax er frisk. Med en to-tre climbing kits samt en no-weapon policy bliver det en fest 🙂

 12. MC says:

  Tak for jeres knivskarpe og rettidige input til retningen for dagens session (ironi kan forekomme). Vi må tage det som det kommer i dag 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.