Red Hand of Doom – revisited

Who can stand against the Son of the Dragon?

The Wyrmsmoke Mountains shook with the thunder of ten thousand screaming hobgoblin soldiers. From the phalanx emerged a single champion. One by one the tribes fell silent as the warlord rose up, red scales gleaming along his shoulders, horns swept back from his head. A hundred bright yellow banners stood beneath him, each marked with a great red hand. He stood upon a precipice and raised his arms. “I am Azarr Kul, Son of the Dragon!” the warlord bellowed. “Hear me! Tomorrow we march to war!”

Red Hand of Doom is a Dungeons & Dragons adventure designed for characters of levels 5—12. Confronted with the relentless advance of Azurr Kul’s horde, the characters must undertake vital missions to influence the outcome of the war. Can they shatter the armies of the enemy, or will Azarr Kul’s dreams rain destruction upon the human lands?

 

Forslag til angreb på Skull Gorge Bridge

Skull Gorge Bridge

This entry was posted in D&D. Bookmark the permalink.

46 Responses to Red Hand of Doom – revisited

 1. ALL says:

  Er det udtryk for fremtidsplaner, eller for TPK? 🙂

 2. MC says:

  Kun et teknisk TPK. Vi besluttede at sadle om og spille RHoD i stedet. Nu med de officielle regler.

  Er du tilbage i DK?

 3. ALL says:

  Nope først tirsdag (med jetlag så uden spil 🙁 )

 4. RM says:

  Vi glæder os til at se dig igen!

  Vi talte om, hvilke karakterer, vi vil lave. Det er måske ikke 100% fastlagt, men umiddelbart ser det ud som om, at JS laver en paladin, PL en druide og jeg en wizard. Vi blev mindet om, at der er en del kampe i RHoD.

  Jeg glæder mig!

 5. RM says:

  Rondal Runehammer er ung og lidt spinkel – af en dværg at være. Der flettede skæg er rødt, og de foretrukne våben er en krigshammer – eller magi. Der sidder ofte en ugle på Rondals skulder, f.eks. når han ridder på eventyr på hans æsel.

  Spilteknisk er Rondal hill dwarf diviner.

  (Skema i dropbox)

 6. MC says:

  Efter at have set lidt nærmere på sværhedsgraden i kampagnen, er jeg kommet til den konklusion, at det nok vil være i alles interesse at I starter på level 6 i stedet for level 5 🙂

 7. RM says:

  Altså level 6 og maks hitpoints? Det er svært at argumentere mod 🙂 Jeg leveler op i løbet af dagen, og foretager et par mindre rettelser. Fronten leve! Død over orkerne!

 8. ALL says:

  MC tilkendegav (underspillet 🙂 ) i går at han nok godt kunne tænke sig at spille som player på et tidspunkt,jeg har erhvervet et købeeventyr i 5E kaldet Hoard of the dragon queen. Det bliver ikke lige nu, men måske MC og jeg kan lave en dele ordning efter nytår, så vi switcher lidt frem og tilbage da 🙂

   • Beddy says:

    Der ligger også en Gallus Gallus follow up og venter på et tidspunkt:-) Oktober forsvandt hurtigere end solen en vinterdag, og November bliver lige sådan. Men måske fra december? Alt efter hvad der passer jer.

    • MC says:

     Jeg ved ikke om december er den bedste måned at starte op – der er typisk en del andre arrangementer, der fylder.

     Men jeg er frisk i januar, hvis vi kan få de andre med (Claus og Jesper). Så er RHoD måske også spillet færdig…

     • Beddy says:

      Good point. I kan bare lade mig vide når I er ved at være klar til noget Gamma i det nye år:-) Vi kan heldigvis nemt arrangere lidt rundt i spiller og karaktererne hvis der er nye som vil med, og hvis nogle fra marathon ikke kan deltage. Det er jo et spil der ikke behøver forklare hvis nogen pludselig forsvinder eller skifter personlighed…:-D

 9. JS says:

  Nå vi skal til at slås mod fjenderne på og ved broen.

  Vi har 10 bønder med buer (til fjender uden armor) De må ikke stå for tæt.
  2 dusin skovkæmper med køller og sten? (vi håber de er gode til det meste, men deres opgave bliver at dække vores ryg og kæmpe mod hobgoblins og helvedes hunde tænker jeg)
  Vi skal fokusere alt på drage/snigeren!
  Hvis dragen kun flyver er vi på den. Hvis den kommer ned sætter vi ALT ind. Og kæmper og buemænd- enig?
  Snigeren skal fældes hurtigt og før han kaster fireballs….

  • ALL says:

   That pretty Much sums it up 🙂 agreed

   • JS says:

    Hvilken magi eller andre evner kan vi sætte ind?
    Jeg har “bane”, “protection from poison” og “bless”

    Jeg kan buste min paladin med “hunters mark, Vow of Enmity”, “Divine Smite”

    Jeg har ingen snige evner eller AoE angreb

    • ALL says:

     Fireball og burning hands begge AoE, flaming sphere passiv. Offensivt er det hvad jeg har at gøre med. Men det er så også første, anden og tredje level spells.
     Tænker vi sender kæmperne ned, de koncentrerer sig om kæmperne forhåbentligt med drage og sniger i baggrunden, hvorefter vi angriber sidst nævnte.

 10. ALL says:

  Jeg annoncerede jo et spil her i 2015, når det ikke til på tirsdag, men så kommer det. Lidt guidelines: 1st level, i er ikke drow, dragonborn, 1/2 ork eller tiefling, ligesom at i ikke er Monk. Forventer en primær divine spellcaster (MC har budt ind med en cleric), en primær frontkæmper og en primær Arcane spellcaster, så sørg venligst for det :). Claus har måske meldt sin ankomst, hvilket kan betyde helt op til 5 spillere :0. Da det er et købespil er der lagt op til at i er gode sympatiske personer, out to do good. Så gør mig den tjeneste ikke at lave ce characters 🙂

  Det foregår i forgotten Realms på sværd kysten. Noget specielt verdens kendskab er ikke nødvendigt, spørgsmål modtages. God arbejdslyst.

 11. JS says:

  Godt nytår! Jeg havde desværre noteret den 29. i min kalender heldigvis så jeg jeres beskeder så jeg da i det mindste ikke mødte op i biffen… nå men jeg håber at I havde en god oplevelse – at tænker at Smaug vandt med de stats?
  Er det udelukket at vi spiller RHoD mere? Glæder mig også til ALL spil. 🙂
  Jeg er desværre fået en opgave den 28. feb (indtil kl. 18 eller så.) 🙁

 12. PL says:

  Så laver jeg en form for kriger

 13. ALL says:

  Theovin level 7 Sorcerer, behændig og karismatisk, komplet ubruglig til melee, men rigtig god på afstand. Tangerende pyroman, med stærke moralsk etiske overbevisninger om at bekæmpe de stærkes undertrykkelse af de svage. Vil meget gerne have en stor stærk ven at gemme sig bag i kamp 🙂

 14. JS says:

  Ivy O’leander, Druid – circle of the moon. Hun ved der er noget ondt i gære og at hun kan stoppe det. Ivy kan forvandle sig til en bjørn, nedkalde lynild og snestorme – og har en uheldig tendens til at forgifte sine omgivelser.

 15. RM says:

  Rook er en stor, stærk, adræt og kernesunde barbar. Langt, fedtet brunt hår, uplejet skæg og generet unaturlig kraftig hårvækst. Kappen er lavet af bjørneskind påsyet en masse ørnefjer. I kamp slås Rook (helst) med en kæmpe stor hammer, men det sker også, at han kaster med kasteøkser eller sågar skyder med sin langbue. Rook benytter sig ikke af rustning.

  Orker har drevet Rook bort fra hans normale jagtmarker, men nu har han fundet to – måske tre – forbundsfæller i kampen mod den røde hånd!

  Rook er først og fremmest til nærkamp.

 16. ALL says:

  I forhold til på tirsdag: theovin er som sagt god til ild, og area spells. Modsa sidst vil jeg foreslå at vi satser hårdt og ensidigt på at få renset “vores del” af broen, og i første omgang glemmer hvad der er på den anden side, bortset fra drage og sniger, bør vi kunne håndtere det på den anden side, og kampen om “vores del” af broen kostede for meget sidste gang. Hvis vi spreder os lidt mere denne gang, og får Rune og Peter frem hurtigst muligt, satser jeg. På at druide og sorcerer efterfølgende fokuserer på drage og sniger, mens barbar og X sørger for at vi har plads til det, og selvfølgelig tager de muligheder der måtte opstå, WHat say you?

 17. JS says:

  En ufejlbarlig plan 😉
  Starter vi ved broen?

 18. ALL says:

  Givet MCs opdatering i dropbox, hvad skal vi da gøre?

  • JS says:

   Angriber! Naturligvis 🙂
   Det er svært at lave en klar plan når vi ikke kender omgivelserne(kan vi snige os derhen?), antal fjender mv.

   Jeg er fint rustet til en kamp mod nogle der forsøger at gemme sig. Afstand = Spike Growth, Ice storm og lynild – kommer de tæt på kæmper jeg som isbjørn / slange eller med flammesværd og gift.

   Jeg kan heale, men vil hellere dræbe.

   Problemet er lav AC, men ok hit points

  • RM says:

   Det lyder som om, at vi passer godt sammen – og vi bliver vel den mest “stille” gruppe vi nogensinde har været. Selvfølgelig bortset fra de gange vi har været rene tyve.

   Det bliver en leg at slå den røde hånds styrker tilbage!

   Rook vil meget gerne agere front. AC’en er ikke i top (19), men så er der til gengæld mange HP! Og under et “rage” har han resistance i mod alt damage undtagen psychic. Resistance betyder i øvrigt halv skade.

 19. PL says:

  Med de vildeste hjemme strikkede pacifitiske feats!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.