Gallus Gallus Dominium

H&GEt Luni Productions marathon.

Skaber af Superior Race og Within Balmora.

Nu tilbage efter 17 års selvvalgt produktions pause.

Det bliver vildt!

Det bliver grænseoverskridende!

Det bliver gennemført!

Og det bliver hylende grinagtigt!

 GALLUS GALLUS DOMINIUM

Kommer sommeren 2014!

Følg løbende med her for seneste nyheder.

 

En kort intro til Gamma World verdenen;

GW INTRODUKTION

 

Spillet bliver for 4-5 spillere og med pre-genererede karakterer. Hvis der er stor tilslutning vil jeg sandsynligvis gentage maratonen en gang mere til efteråret, så alle får lejlighed for at være med. Karaktererne uddeles tilfældigt til spillerne på dagen (med mindre I evt. selv ønsker/kan blive enige om rollefordelingen imellem jer på forhånd)!

Spillet vil ikke kræve yderligere viden om spil systemet, det tager vi på dagen. Dem som har spillet D&D4ed vil dog genkende en del ting. Jeg opfatter dog umiddelbart selv Gamma World som mere tilgængeligt end D&D4ed, samt med fokus på humor, galskab, og det uventede.

 

Her er de 5 optrædende karakterer;

SAMMY JO

ALEXIS

DEX

BLAKE

FALLON

 

Indledning på historien; GGD INDLEDNING

 

Første dato bliver Lørdag d. 14/6. Spillere er indtil videre;

 

MC
CBC
JP
ALL
XX

 

Spillested bliver på ALL’s arbejde. Dem der kommer i bil, kommer 15 minutter før i hjørringgade. Vi starter kl. 11.
Jeg sørger for at der er printet skemaer ud til jer. I skal bare medbringe terninger, skrivegrej, egen spise og drikkelse, og viljen til en god omgang crazy shit rpg!
Andet;

 

– Der bliver ikke uddelt XP i løbet af dette spil. Dvs. karaktererne starter og slutter som de er lavet nu. Dette for at sikre max fokus på rollespil, og mindre tid på XP registrering:-)

 

– I spil tilstræbes det at alle udførte/aktiveringer af actions, evner, mutationer mm. forklares som de forventes udført og formodes opfattet af de omgivende parter. Dette i stedet for at referere direkte til system betegnelser.
F.eks. i stedet for at sige “Alexis bruger sin Seismic Stomp til at knocke fjenderne prone“, kunne man sige “Alexis fnyser, skeler på det ene øje, og stamper sin hov hårdt i jorden, hvilket får jorden til at skælve omkring hende og gør det svært for alle omkring hende ikke at falde“.
Eller i stedet for at sige “DEX bruger en move action til at shifte hen ved siden af Sammy Jo“, kunne man sige “DEX ser pludselig en fordel i at komme tætte på Sammy Jo, og dermed længere væk fra Alexis“.
Selvfølgelig skal der være plads til at vi drøfter og gennemgår muligheder og spil tekniske begreber, men når dette er afklaret, skal det gerne udmønte sig i en forklaring efter ovenstående opskrift.

This entry was posted in Gamma World. Bookmark the permalink.

52 Responses to Gallus Gallus Dominium

 1. MC says:

  Oh yeah! Jeg er så meget på.

  Game on!

 2. CBC says:

  Jeg vil sgu’ gerne med 🙂 men hvis én af de mere stabile rollespillere melder sig til, giver jeg gerne pladsen fra mig… måske 😉

 3. RM says:

  Det lyder super! Jeg vil meget gerne deltage.

 4. JS says:

  Crap – jeg skal ud at rejse den 14/6 🙁

 5. ALL says:

  Muligvis lidt sent i forhold til JS udmelding, men har fået bevilget udgang den 14/6

 6. jp says:

  Jeg er også på

 7. RM says:

  For s…. jeg havde ikke set, at der var en dato… Jeg kan ikke den 14. 🙁

 8. PL says:

  Sorry, jeg er ikke på så meget for tiden da jeg har lidt travlt. Jeg planlægger en anden lille sammenkomst den 14.06 så jeg er –

 9. Beddy says:

  Hvis MC fortsat er på denne dato (14/6) er vi indtil videre 4 mand høj. Dvs. vi mangler 1.
  Skal vi prikke til nogle af de andre som måske ikke lige kigger på siden med jævne mellemrum?
  Kender I selv nogen som ikke nødvendigvis kender folkefronten.dk, men som sikkert er friske på at deltage i galskaben alligevel?
  Skal vi i stedet finde en ny dato hvor vi kan fylde op med the usual suspects?
  (allerede tilmeldte vil have førsteret til en plads til evt. ny dato)
  Hvis siger I???

  • ALL says:

   Jeg har ikke umiddelbart nogen, men hvis vi skal flytte dagen, skal vi nok til at skynde os inden folk går i sommerferiemode :). Under forudsætning af at du kan BEDDY, Vil den 21/6 give noget i forhold til hvem der kan? JP, MC, CBC, PL, RM, JS, what say you?

 10. jp says:

  Jeg har heller ikke lige nogen kandidater. Jeg kan godt 21/6

 11. CBC says:

  21/6 er fin med mig.

 12. Beddy says:

  Jeg kan desværre ikke 21/6. Vi holder bare fast i d. 14/6!
  Hvis vi ender med 4 spillere er det også ok. Sammy Jo er sikker, og de andre 3 bliver udvalgt ved lodtrækningen (den som ikke trækkes, har dermed fået en grimmer mutation af et momentant anfald af lemminge syge og kaster sig ud fra den nærmeste klippe og ned i gabet på en Gimpe Snargl).
  Hvor skal vi være? Kan vi finde et godt lokale med rimelige faciliteter oppe nordpå hos jer, eller kommer I ned til mig?
  Jeg er hip som hap:-)

 13. ALL says:

  Der er muligheden for at gøre det inde på mit arbejde. Hvis det er nede hos dig, vil jeg meget gerne høre en af de motoriserede om muligheden for et lift 😉

  • Beddy says:

   Det plejer jo at være et rigtig fint sted inde på dit arbejde. Og det er nok det mest centrale for alle. Så endelig book det:-)

  • jp says:

   Hvad er adressen? Og jeg kan næsten forstå at der er mulighed for parkering?, jf. Runes udmelding om at være der 10.45?

   • Beddy says:

    Har smidt dig en pm på fjæsen med adressen:-) Men Allan, er der ikke noget med et seneste tidspunkt for hvornår bilerne skal være ude af kælderen igen (med mindre man vil vente med at hente til næste morgen)?

    • ALL says:

     Hej Rune jeg havde forsøgt at sende en mail til jer med adresse osv, tydeligvis ikke gået så godt. Nej jeg kan nu åbne gitteret så man kan komme ud 🙂

 14. MC says:

  Er vi klar på lørdag?

  Synes her er frygtelig stille på forum. Kommer Claus? Og fordeler vi bare karaktererne på lørdag?

 15. Beddy says:

  Mange tak for en rigtig god og crazy maraton! I var fantastiske og gjorde det helt perfekt:-)

  Men som alle er bekendt med, blev vi jo ikke helt færdige… Der er fortsat mange ubesvarede spørgsmål der gerne skal findes en afklaring på;

  • Hvem ER Nero, og har gruppen virkelig opskriften på en permanent løsning på hans åbenlyse Napoleons syndrom?
  • Kan Sammy Jo rejse sig igen efter sin nærdødsoplevelse i laser helvedet på samlebåndslabyrinten, og vise sandt lederskab i jagten på Nero og den forsvundne Alexis? Og kan det være rigtigt at hun løber hurtigere end Blake?
  • Og har Sammy Jo’s nærdødsoplevelse, forårsaget af DEX selv, ikke alene givet DEX en seriøs omgang skyldfølelse, men også bidraget til yderligere bizarre vinkler på sine allerede dybe eksistentielle spørgsmål? For hvad mon der ville ske med DEX, såfremt Sammy Jo virkelig gik bort Gamma Terra?
  • Findes der en støvle stor nok til virkelig at kvase Blake én gang for alle, og tilhører denne støvle mon Nero? Og er Blake’s nye lugteboks virkelige bedre end ”the real thing”?
  • Og er der nogen der kan slå Fallon’s skades rekord, og vil han nogensinde opleve en Alpha som rent faktisk er passende for den situation den manifesterer sig i?
  • Og inkluderer afslutningen på historien mon at William for første gang nogensinde beslutter sig for at vise andre end Arx Skystone, det mindste tegn på selvbevidst liv?

  Alt det og meget meget mere er der mulighed for at få svar på, eller flere spørgsmål til, i næste episode af GALLUS GALLUS DOMINIUM!

  Afslutningen på GGD forventes at kunne klares på en hverdags aften (ca. 18-22), hvorfor I bedes krydse af på nedenstående Doodle, med henblik på en videre afklaring af nøjagtig dato;

  http://doodle.com/f4y9gi8its3i7iww

  • ALL says:

   Går ud fra at vi går efter fuldt fremmøde af de fire spillere, så har i første omgan blot sat den dato ind hvor Jesper og jeg begge kunne

  • ALL says:

   kombinationen af overcharget ret volsom alfa, en 20´er, og spontant opstået radioaktivitet i Fallons øjne,opstår øjensynligt sjældent 🙂

  • CBC says:

   Meget fornøjelig omgang. Det er første gang jeg har spillet en karakter som jeg virkelig kan identificere mig med 😉

  • MC says:

   Ja, systemet (4e) har jeg aldrig været fan af, men det var alligevel mægtigt underholdende, og også tilpas crazy 🙂

   Vil godt lige sige, at det ikke var DEX’s skyld, at Sammy Jo gik ned. Hun kunne bare have dodget den pågældende power ligesom fjenderne gjorde 😉

   Dagens eksistentielle spørgsmål: Eksisterer drømme alene i kraft af drømmeren eller opnår drømmene en selvstændig væren og eksistens selv efter drømmerens opvågnen eller bortgang. To be or not to be (a dream figment); that’s the question…

   • CBC says:

    … eller er drømmen virkeligheden hvor alting materieliserer sig i en realitet som kun de der bliver opdrømt opnår eksistens på et plan hvor at de der tror at de drømmer rent faktisk er et fænomen af de udtænktes drømme ?

  • Beddy says:

   Som det ser ud lige nu, kan vi ikke finde en dato alle kan i den nuværende doodle… Så enten skal alle lige give den et check mere, eller også ligner det en August ting i stedet… I så fald laver jeg en ny doodle når vi nærmer os dette.

 16. jp says:

  Selv tak. Det var sjovt og fungerede rigtigt godt. Kan godt lide settings, da alt er muligt og så giver Alpha og Omega tech nogle ret uventede drejninger på encounterne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.