Dark Heresy version 2

DarkHeresy-Banner

 

 

 

 

You are an Acolyte in the service of the Emperors’ Inquisition. You stand in the front line of a great and secret war where your duty is to hunt out the foul stench of heresy, the vile alien, and the twisted influence of Chaos. You will tread where others fear, venturing to distant planets, ancient space hulks and the unsavory depths of the under-hive.

You will never know fame nor reward, yet if you stand resolute, your deeds will be whispered to the God-Emperor of Mankind and your name will be revered for millennia.

 

Hovedtrækkene i rapporten til inkvisitor Agnes:

Missionen er vores anden mission. Den er en udløber af vores første mission, hvor vi slog kætteren Bulagor Thrungg ihjel, og sikrede os uomtvistelige beviser på hans kætterske og kejserfjendske handlinger. Af disse beviser var i hvert fald to med til at pege os i retning af et større, kættersk komplot: Hans fæmoniske fugle-klo-hånd og en dataslade med en slags dagbogsnotater. Notaterne fører os til Barsapine, der er en planet i Calixissektoren. Nævnt i notaterne er navne som Hekate og Dei-Phage.

På Barsapine er vores base The Guilded Cathedral, hvor vi assisteres af abbed Jurutas, som dog ikke er megen hjælp. Vores undersøgelser fører os hurtigt til en anden katedral – The Haematite Cathedral, hvor vi støder på flere levende døde – visse medlemmer af Hekatefamilien har under korruptivindflydelse udført kætterske eksperimenter af både astronomisk, astrologisk, medicinsk og i det hele taget ufattelig art.

Tre forskellige medlemmer af Hekatefamilien bærer rundt på dele af en nøgle (et Adeptus Mechanicus symbol), der åbner en gang ned i… En titan! Pax Macharia!

The Haematite Cathedral er bygget ovenpå titanen Pax Macharia, og titanen var nævnt allerede i Thrunggs noter. Thrungg skriver, at titanen holder Dei-Phage i sin hånd – og det gør den bogstavelig talt. Dette forhindrer os dog ikke i at starte titanen…

Før vi starter titanen, finder vi liget af en mand, der tydeligvis har skudt hovedet af sig selv. Inden har han indtalt en besked på en slags diktafon. Det er Barabus Sanatov, der har begået selvmord. På Barsapine har han dog benyttet dæknavnet Taurent Hekate. Han fortæller, at han er udsendt af inkvisitor Devane. Barabus’ mission er at skaffe beviser for, at en gruppe (Maledictor’s Hand) kejserfjendske kættere har/vil anskaffe sig magtfulde positioner i det kejserlige imperium for på denne vis at starte en religiøs kataklysme. Denne skal udrense Calixissektoren, der i Maledictor’s Hands optik er en pøl af fordærvelse og synd. Lederen af denne flok af forskruede individer er ærkekardinal Ignato – den gejstlige leder for hele Calixissektoren!

Beviser for denne fuldstændig, vandvittige, kætterske, kejserfjendske og generelt gemene opførsel har Devane ”gemt” i The Black Sepulcae. Det er en slags teleskop, der opbevares under The Guilded Cathedral. Det meste af dette finder vi dog først ud af, efter vi får startet Pax Macharia…

Titanen rejser sig, og samtidig slipper Dei-Phage(n?) ud af dens knyttede næve! Den svæver foran vinduerne, og pludselig befinder vi os i et brændende bibliotek, mens Dei-Phagen (fugle-dæmon) smider ildkugler efter os. Samtidig løber der med jævne mellemrum brændende personer mod os, smider bøger om dæmoner efter os og råber, at vi skal sige det sande navn! Efter lidt (for lang) tid får vi fundet og udtalt dens navn, og den forsvinder – for en tid. Vi er pludselig tilbage på broen i titanen.

Det lykkes os aldrig at få kontrol over titanen, der har kurs direkte mod The Guilded Cathedral. Dei-Phagen viser sig igen, og vi går op øverst på titanen for at affyre kæmpekanonen mod den. Imidlertid angribes vi af mægtige fjender, og i kampen for kejserens imperium falder Thaloth. Vi vinder dog kampen, og da Dei-Phagen skydes, er det som om at luften renses.

Pax Macharia ankommer til The Guilded Cathedral og affyrer straks en kæmpe plasmakanon mod katedralen (og de omkringliggende bygninger). Krypten under katedralen kommer til syne, og The Black Sepulca står midt i det hele. Vi klatrer ned, og Sepulcaen afspiller et videoklip for os. Klippet viser scenen, hvor Maledictor’s Hand dannes, og deres mission udstikkes. Det er det bevis, Barabus skulle hente! Desværre går The Black Sepulca op i røg efter afspilningen. Den står ikke til at redde. Indholdet af filmstumpen er beskrevet ovenfor. I slutningen af filmen opdager kultisterne, at de filmes – og ”gerningsmanden” flygter. Det er Devane, der har filmet begivenheden.

Vi tager et skib hjem.

Opsamling: Vi mener, at følgende er sket, og at det er sket i denne rækkefølge:

 1. En gruppe betydningsfulde mennesker (adelige mv.) får den kætterske idé, at Calixissektoren er en pøl af fordærvelse og synd. Med i denne gruppe er den senere (?) ærkekardinal Ignato og den adelige Thrungg.
 2. Devane opdager dette, og vil skaffe sig beviser derfor. Eftersom der (allerede) er tale om meget betydningsfulde personer, skaffer Devane sig beviser ved at filme det stiftende møde, hvor Maledictor’s Hand dannes, og deres mission udstikkes – skaf jer magtfulde poster i imperiet, således at vi kan starte en religiøs kataklysme og udrense Calixissektoren.
 3. Devane opdages og må flygte. Devane kan ikke tage beviserne med, men får skjult optagelsen i The Black Sepulca.
 4. Medlemmerne i Maledictor’s Hand begynder at erhverve sig magtfulde positioner, og de tager foranstaltninger til at starte kataklysmen. Herunder får de på kættersk vis hidkaldt Dei-Phagen.
 5. Barabus Sanatov får sin mission af inkvisitor Devane – hent beviser og stop tiltag til kætteri.
 6. Barabus får ved hjælp af titanen Pax Macharia fanget Dei-Phagen. Han kan dog ikke forhindre dens korruptive indflydelse i at ooze ud, og inden Barabus knækker koden til The Black Sepulca ser han sig nødsaget til at begå selvmord – det vil være for stort et nederlag, hvis han knækkes og melder sig som soldat på den mørke side.
 7. Hekatefamilien, eller i hvert fald flere medlemmer heraf, bliver korrumperet af Dei-Phagens indflydelse. Hvorvidt disse er en egentlig del af Maledictor’s Hand eller bare plan, er vi ikke helt klar over – men vi hælder til, at de ikke har nogen væsentlig rolle i det store spil.
 8. Thrungg mistænkes for kætteri, og på denne måde kommer vi på sporet af det store plot.
 9. Vi ankommer til Barsapine, får uskadeliggjort Dei-Phagen og får set Devanes beviser på kætteriet. Desværre ødelægges disse…

Vores næste mission bliver at skaffe beviser på ærkekardinal Ignatos kætteri – her skal vi absolut gå meget, meget forsigtigt til værks…

This entry was posted in Dark Heresy. Bookmark the permalink.

15 Responses to Dark Heresy version 2

 1. MC says:

  Så er der smidt character sheets og lidt andre godter i dropboxen under Dark Heresy (surprise!).

 2. PL says:

  Fik I lavet karakterer?

 3. PL says:

  Hvad er der så behov for?

 4. MC says:

  Så er de udleverede handouts lagt i dropboxen. Så kan I jo sidde og granske dem hele ugen, og have løst plottet til næste tirsdag 😉

 5. MC says:

  Rune: Din revisor kan godt vælge at blive trænet i shotgun. Du skal tage Basic Weapon Training (SP). Det skulle gerne være en mulighed for dig allerede nu.

  Jacob: Dit Dual Shot talent gælder kun for pistoler. Las carbine tæller som en riffel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.