Episode 7 – Bloodhoundz

unavngivet7Kort opsummering af expedition mission til Mortos
Calvin og Blair ,de resterende to medlemmer af Bloodhoundz, kigger resigneret i bunken af rejects. Harry Gorrigan er død. Kan han overhovedet erstattes? En enkelt ansøgning rummer nogle muligheder. De aftaler et møde med en ebon ved navn Nigel. Mødet på pitten forløbet fint og handler mest om hvor meget træning Nigel har i healing. Herefter får Bloodhoundz kontakt til Hitoshi Finance. Udsigten til en off-world mission for debt Archaeology, der giver 800 creds per SLOP overbeviser os og mødet resulterer i en kontakt med mulighed for forlængelse.

Vi køber ind og tager ud til rumstationen. Her møder vi agent Pit og Ecco, der ikke ligner arketyperne på arkæologer i deres sorte suits og solbriller. Men vi er jo ikke sat i verden for at sætte spørgsmålstegn ved centraladministrationens foretrukne beklædning. Vi flyver med en shuttle op til det ventende foldship. Mort set fra oven giver en fornemmelse at selv store planeter bliver små i den rette kontekst. Gælder det mon også mennesker tænker Nigel og kigger nervøst over på Pit og Ecco.

Vi ser en videofilm om planeten Morlos, målet for rejsen. Det er en jungleplanet, med en meget gammel kultur. Vi skal undersøge et mayday fra en base som SLA har etableret i forbindelse med udgravningerne af et gammelt tempelkompleks.

Vi ankommer til planeten og flyver ned mod basen i en shuttle. Piloten fortæller at basens automatiserede missilsystem er ved at låse sig fast på os, så vi lander 10 km syd for basen. herfra er der stroppe tur i det grønne. Vi hugger os igennem junglen idet vi forsøger at følge en dyreveksel. Mærkelige lyde, øjne i bladfanget, den ulidelige varme.

Vi ser en statue af det forsvundne folk. Et reptilvæsen, mærkelige tegn nedenunder. Vi kommer frem til trappepyramiden. Der er blod ved døren. Og mærkelige fodspor. Det lader ikke til at ADU’erne er funktionsdygtige og Calvin får behændigt åbnet dørene. Vi går indenfor. Basen er oplyst af grønlig nødbelysning. Ecco og Pit sætter sig ind i det første rum vi clearer. De vil opsætte en observationspost her…

Der er blod i rummet, men ikke noget lig. Vi går systematisk gennem gangene og sigter efter kontrolrummet med mainframe. Der er heldigvis skilte, så det går godt. Indtil hallucinationerne starter. Blair ser spøgelser – bokstavelig. Calvin har andre forestillinger, mens Nigel er den eneste der opdager at gangene trækker sig sammen og udvider sig, som en stor, pulserende livmoder.

Vi bliver angrebet af en afsindig videnskabsmand. Hans ansigt og krop er vansiget som efter ild eller syre. Han farer frem med en skalpel, så vi nakker ham.
Lidt efter bliver vi beskudt af en vagt, der får rigtig meget skade før han dør, næsten som var han på et kampdrug.

En stemme forkynder at ADU’erne er aktive.

Da vi kommer frem til mainframen og får åbnet døren bliver vi beskudt at en ADU.

(fortsættes)

This entry was posted in Bloodhoundz, SLA Industries. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.