Episode 6 – Bloodhoundz

unavngivet62009-02-23 MC, AL, JS og RM

Mr. Medleys fremsender som lovet de oplysninger om Fat Roger som IA er i besiddelse af i deres enorme arkiv. Blair skimmer dem igennem og virker noget skuffet. Han opgiver at vække sine squad mates og sætter sig i stedet til at kigge på Hot Pursuit på kanal 22. Skyderiet i Losan sektor ser rigtig nok alvorligt ud. Blairs øjne flakker, da han kritisk studerer sin Body Blocker…

Efter et par timer lykkes det Blair at vække Harry og David, der straks giver sig til at drikke kaffe og se tv, mens vi diskuterer om Big R og Fat Roger virkelig er den samme person – og hvorfor vi egentlig har slået alle de bedste kilder ihjel. På et tidspunkt ser Blair Ruby Mulligan reportere fra brændpunktet i Losan Sektor siddende på en science friction kuffert! De snarrådige Bloodhoundz aner en sammenhæng mellem den maltrakterede, renegat Brain Waister og den efterlyste kuffert, så vi iler ud til vores motorcykler og påbegynder den lange nedstigning til 22. niveau.

Harry ringer til Kanal 22 og får oplyst hvor Ruby rapporterede fra da hun sad på “vores” kuffert. Det oplyser de noget modstræbende. Mærkeligt nok fremgår det ikke længere at vi er på en mission… Blair ringer til Mr. Medley men bliver holdt hen af en sekretær – der er ikke registret en BPN som den vi påstår vi er på. Mr. Medley vil ikke tale med os.

Da vi omsider når frem, er festen imidlertid forbi. Brændende APC’er og rygende affald oplyser de synderskudte kroppe af Shivers og KT’er. De tilbageværende Shivers forbinder deres sår og den nødtørftige oprydning er gang. Vi kan se at træfningerne er intensiveret omkring den høje bygning hvor kufferten er eller var.

Vi finder ud at at Brain Waisteren boede på 18. etage. Her er helt ødelagt. En håndgranat har åbnet døren ind til den lejlighed hvor BW’eren boede. Han ligger rundt omkring på gulvet i blodet fra afrevne lemmer. Kufferten er der ikke mere, men Harry finder spor af Crack Shot power armour i blodet.

Vi finder en samarbejdsvillig nabo, der dog er mest optaget af forestillingen om at være på tv, og ikke kan bidrage med noget særligt til sagens opklaring. Ude på gaden fortæller Shiverne at DN i Hard og CrackShot armour er stukket af i den retning (de peger). Vi eftersætter dem som sande Bloodhoundz. Vi erfarer endvidere at Kanal 22 er kørt i samme retning.

Vi ringer igen til kanel 22 og beder om Ruby Mulligans nøjagtige position. Vi overvejer at tage imod tilbudet om en ekstra mission for at beskytte kameraholdet, men afslår, da vi mener det er uforligneligt med vores IA mission. Da vi ankommer til det sted vi har fået angivet, går vi ned i kloakken hvor vi hurtigt finder spor efter en skudveksling. Vi sætter i løb efter både kanal 22 og de flygtende DN og efter et godt stykke tid finder vi nogle pustende kameramænd og en insisterende Ruby. Hun ser noget overrasket på vores armour og skydevåben. Harrys 12,7 mm Blitzer kan ikke rigtig dække for det faktum at store dele af hans torso-armour afslører mere end den dækker. David og Blairs har begge bundsolide 10mm 603’er.

Vi løber videre og bliver efter lang tid klar over at vi har indhentet vores fjender. Harry sniger sig frem og kan de 10 DN – alle i armour, 2 eller 3 af dem i CrackShot. De er ved af krydse en bro der går fra mellem siderne af kloaken. CrackShot armourne holder vagt mens de øvrige passere. Er det vores chance? Blair går frem, men for lavet noget larm, hvilket øjeblikkeligt udløser et skud fra en stor, meget stor kaliber. Blair arm hænger i laser og det gør hans nerver også. Han udstøder et skrig og flygter tilbage af gangen, blind af rædsel. Harry skyder en overlevelses UV og eftersætter Blair sammen med David. Folkene fra kanel 22 bliver stående og David kan se at de trykker sig mod muren mens der bliver skudt vildt omkring dem.

Harry fanger Blair og holder ham fast til hans rædsel fortager sig. Noget han mærkeligt nok slet ikke er taknemmelig for, men mumler noget om at få lov til at leve sin rædsel ud. Blair virker lidt mere skrøbelig efter den episode. Af en eller anden grund – sikkert misforstået pligtopfyldelse – eftersætter vi dem igen, selvom vi er os pinlig bevist at vi absolut intet kan stille op mod dem, hvis det skulle komme til en konfrontation.

Vi finder kamerafolkene døde og en nu stærkt irriteret Ruby på den anden side ved broen. De var gået i en fælde, da havde taget livet af kamerafolkene i BodyBlocker, men ikke rørt Ruby i hendes spadseredragt. Harry bytter armour med en af de døde.

I lang tid følger vi deres spor, men vi tør ikke indhente dem alligevel. Til sidst ankommer i til en ruin af en lagerbygning – og vores fornemmelse siger – canibal sector 1! DN er forsvundet ud i regnen. Sporet er koldt. Harrys konen ringer og spørger om han kunne hjem til aftensmad. Vi vender om – Ruby kun modvilligt.

Harry skriver en rapport til IA og beretter om KT / DN forholdet og det efterfølgende opgør og kufferten der forsvandt i CA1.

Vi føler os klogere, men også som røvrendte, pengeløse, synderskudte, stofmisbrugere, der har givet både arme og ben uden af få noget som helst for det. Vi er naturligvis klar igen om et par dage. En hvid, gul eller rød mission kunne være fint.

This entry was posted in Bloodhoundz, SLA Industries. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.