Episode 5 – Bloodhoundz

unavngivet12009-02-17 (tirsdag sgu!), MC, AL, JS, JP og RM

En nærmere undersøgelse af priserne for erstatningslemmer viser, at Blair for kun 425 credits kan få sat et nyt højre ben på fra firmaet ”Driver Limbs ’n’ Ligaments”. Dertil kommer selvfølgelig prisen for 14 dages forbrug af chain, 1 dag á 4 doser pain away samt et meget stort glas kodymagnyler til den nette sum af 99 credits, men kan man sige nej til sådan et tilbud? Selvfølgelig ikke. Særligt ikke, når man nu ligger på et downtown hospital og kun enkelte sener hænger ud, der hvor højre ben plejede at sidde… Efter en hurtig overførsel af 125 credits fra David, kan Blair betale regningen, og der kommer en killkopter og flyver ham til central. Klokken er 22:30 og hele proceduren skulle efter planen tage 8 timer…

Mens Blair er væk kunne resten af squad Bloodhoundz – inklusive Scott, have besluttet sig for at tage hjem og sove, for at tage fat på opgaven med friske hjerner. Det kan der dog ikke blive tale om. Der skal ske noget nu! Efter lidt snakken frem og tilbage blive de enige om, at de må tilbage til området omkring Mighty Men Super Market og kigge efter Billys højre hånd, Sal Slanosky.

Nede på level 5 er området unaturlig stille… Scott, David og Harry parkerer mc’erne to blokke væk fra MMSM, og sniger sig frem til Skids-hovedkvarteret. Der står ingen motorcykler foran, og indenfor ser alt ud som sidst vi var der. Ligene ligger som vi forlod dem. Der er dog ingen våben.

Gode er råd er dyre, så de tre kører tilbage på level 1 for at få informationer af vores bedste kort, tøjforhandleren med de dyre frakker… Klokken er nu 01:30, men Bloodhoundz er heldige. Ekspedienten er i butikken endnu. Han sidder og nyder et par dejlig behårede misser på Alien Sex Channel. Heldigvis har han pli nok til at lyne op inden han inviterer de tre indenfor…

Sal Slanorsky? Og Slashers (som igen og igen bliver kaldt Slaugthers…)? Er det nogen du kender? Næh… Nej… Dem kan jeg ikke umiddelbart huske noget om… Og så alligevel måske…

Det hjælper på hukommelsen, da de køber en paraply og et regnslag for i alt 100 unis. Sal er en del af the Skids. Har I mødt Billy? Så har I også mødt Sal. Han er lille med sort hår, har et ar på højre kind og går altid rundt med en stor takket kniv. (Det viser sig senere, at Bloodhoundz allerede har slået Sal ihjel i kampen i MMSM…)

Slashers er en gruppe KT-prospects, ligesom the Skids. Deres leder er ”Gripper”, og de holder til 10 blokke væk fra MMSM på en bar/stripklub, ”Booze ’n’ Boobs”.

Tilbage til level 5. Samme procedure som sidst. For en sikkerheds skyld kigger de lige ind i MMSM og kontrollerer, at Sal virkelig er en af de dræbte. Scott, som jo er ny, sendes over til B’n’B for at se hvad det er for et sted.

B’n’B ligger rundt om et hjørne i en sidegade. Udenfor sidder en del og ryger og drikker, og der står et stort antal mc’er. Der står en stor, sort udsmider: ”Du er ikke her fra!”. Scott får dog hurtigt talt sig forbi, og han bliver udstyret med et klistermærke – en gul, glad smiley, og han går ind.

Det er et utroligt dejligt sted. En mellemting mellem en cowboybar og en stripklub. Interiøret er simpelt og samtalen foregår på et ikke alt for opskruet intellektuelt niveau. Baren er godt fyldt og indenfor er omkring 100 mennesker. De ser alle lokale ud, og omkring en 20 stykker af dem ser ud til at være Slashers. Scott observerer en mand, der er ældre end de fleste andre herinde. Han er stor, har fuldskæg og tydeligt villige kvinder sværmer om ham. Det viser sig, at det er Gripper.

Klokken er nu 03:15 og Scott går tilbage og rapporterer til de to andre. Efter en ophedet diskussion bliver de tre enige om, at de bliver nødt til at få fat i Gripper, og det lige nu. Scott sendes tilbage til baren, mens Harry og David går hen til baren uden den mindste chance for at skjule, at de er slops.

Det er noget af et chok, men udsmideren spotter straks Harry og David. ”Lukket fest, bar-mitzva. Sorry dudes, I kan ikke komme ind.” Harry (tydeligvis på uv): ”Gider du flytte dig? Eller…” ”Vi har en arrestordre på en af gæsterne.” Udsmideren siger okay, okay, og han råber ind: ”SLA-ops! De skal arrestere en. Husk at samarbejde…” Da Harry og David går ind, følger de gæster, der sad på gaden, efter.

Harry og David går over mod Gripper, men to store fyre stiller sig i vejen. Gripper siger: ”Hvad fa’en laver I? I slap væk tidligere, men nu er vi nødt til at slå jer ihjel!” Det kommer til kamp… Og heldigvis er vores tre helte ikke helt uforberedte. David har på snedig vis beregnet, hvordan han kan blive stærkere, og han har også lavet nogle fæle negle…

Mange trækker våben. Måske omkring 15 stykker. Gripper står pludselig med en rhino-gun, han affyrer et skud mod Harry, og det får hans bodyblocker til at se ganske hullet ud. Harry er dog køligheden selv. Ikke noget med – som vi tidligere har gjort – at nakke Gripper med et hovedskud. Næh… Han går hen mod ham og siger vist et eller andet, som drukner i larm. Gripper affyrer endnu en gang rhino’en, hvilket resulterer i, at Harrys bodyblocker krakelerer. Så er det sgu ikke sjovt mere. Harry pløkker Grippers højre arm af, og Gripper begynder at løbe. Harry eftersætter, men det er som om, han hele tiden er netop ét skridt bagud.

Imens gør David – og også lidt Scott, ikke helt kort proces med de resterende Slashers i lokalet. Det ender med, at alle tre løber efter Gripper. Scott lige en tand hurtigere end de andre. Gripper indhentes og fordi han modsætter sig anholdelse, er Harry nødt til – på gammel shiver vis, at give ham en med baton’en. Han kastes op på Scotts calaharvey, og de kører op på level 1 og finder en forladt lagerbygning.

Blair er et heldigt menneske. Okay, der var lige det med benet og måske enkelte andre småting, men på en skala fra -10 til 10, vil jeg nok vurdere ham til en 3’er . Nuvel… Efter blot 6 timer vågner han af narkosen. Stoppet med dejlige drugs som chain, pain away – og for en sikkerheds skyld en k+, og… Med et nyt ben! Og det er sgu godt arbejde! Thumbs up til lægerne, der har ramt meget tæt på den oprindelige nuance – og det grimme ar på knæet er væk . Klokken er nu 04:30, og Blair ringer til David, for at få en update på situationen. Netop nu afhøres Gripper, mest af Harry, et øde sted i Losan Sector, level 1. Blair finder et tog, og tager derud.

Harry står for det indledende forhør, og som eks-shiver ved han lige præcis, hvordan det skal gøres…

Harry: ”Øh, så kom vi her til! Fortæl om din sidste kontakt med Billy the Skid.”

Gripper: ”Vi drak øl og spiste pizza. I går eller i dag? Hvad er klokken nu? Talte om kvinder og drugs. Og så selvfølgelig Billys homo-fantasier. Han har altid været lidt på prutten…”

Grippers samarbejdsvilje bliver ikke bedre, og Gripper afslutter med noget alá: ”Det er tydeligt, at der er noget, du vil vide. Spørg bare. Denne maskerade trætter mig…”

Klokken 06:00 ankommer Blair. En honesty tvinges i Gripper, og sammen får Harry og Blair følgende ud af ham: Sal er død. Fat Roger holder til i en stor industribygning på level 18 (!) i Losan Sector. Fat Roger er en lav, grotesk fed, sort fyr. (Så det har ikke været ham, vi slog ihjel.) Gripper har mødt ham, og normalt er der en 2-3 folk med ham. I den umiddelbare nærhed er også omkring 100 andre KT’ere og teknikere, for Fat Roger og KT har gang i noget metaamphetamin (eller lignende) produktion. Der er en dusør på Grippers hoved (150 creds).

Da vi ikke kan finde på mere at spørge Gripper om, afleverer vi ham på en shiverstation og inkasserer dusøren. Vi bliver enige om, at skrive en foreløbig rapport til mr. Midley for at få mere information om Fat Roger. Vi finder lejer et par coffins, hvor vi kan hvile nogle timer. Harry er dog stadig så hyper af UV, at han først dejser om 10:25.

Blot fem minutter senere bliver Blair vækket af sin mobiltelefon. Det er en oprørt mr. Midley. I hvert fald mere oprørt end en normal IA-agent… ”Den er helt gal i Losan Sector. KT har mobiliseret alt hvad, der kan krybe og gå, og nu driver de klapjagt efter DN! Kan det have noget med vores BPN at gøre?” (Jo, ja, måske…) ”Tag ud og find ud af, hvad der foregår! Find nøglen!” Blair får med nød og næppe spurgt om, om Midley har modtaget rapporten, og om de har noget på Fat Roger. Jo, han har (vistnok) læst rapporten, og han vil med det samme sende noget på Fat Roger.

Blair vækker der andre – eller han prøver i hvert fald, og vi tænder fjernsynet. Channel 22 rapporterer fra Losan Sector, hvor den ganske rigtig ser ud til at være helt gal… Ruby Mulligan – en 24 årig, hot-shot DT-reporter, står og taler hele tiden… Det ser ud til, at KT er gået på klapjagt efter kufferten…

Har vi taget fejl af, at Big R og Fat Roger er samme person? Og har Gripper en skjult side, der kan forklare at han tager ord som ”maskerade” i sin mund?

Opdateret tidsplan:

13. august
19:21 Kufferten placeres i skab i Rollerball Warehouse af Dereck Jasper.
20:30 Wildcat skydes død.
21:18 Skabet med kufferten melder ”error” lidt før har 7 andre gjort det samme. Det er med stor sandsynlighed på dette tidspunkt, at Billy the Skid stjæler kufferten og dræber en sikkerhedsvagt.

14. august
01:16 Billy ringer til ”Big R”.
08:30 Dereck Jasper udånder på mr. Midley kontor i IA…
09:15 ”Big R” ringer til Billy.
10:00 Billy ringer til ”Sal”.
13:00 Vi ankommer til mr. Midleys kontor og får de nærmere instrukser omkring BPN’en.
18 (?) Billy og resten af the Skids udraderes af det heltemodige squad Bloodhoundz.
21 (ca.) Vi mødes med ”Big R”. Igen sørger vi for at gøre rent bord og slå alle ihjel.
22:30 Blair hentes i killkopter og flyves ind for at få et nyt højre ben.

15. august
03:15 Bloodhoundz går på Booze’n’Boobs. Gripper, Slashers leder, hentes og afhøres senere.
04:30 Blair er ”up and running” igen.
06:30 Foreløbig rapport sendes til mr. Midley. Vi hviler i nogle ”coffins”.
10:30 Mr. Midley ringer og fortæller, at vi hellere må få fingrene ud, for Losan Sector står
flammer…

17. august
23:59 Afslutter vi BPN’en inden dette tidspunkt, vanker der en bonus på 500 credits.

This entry was posted in Bloodhoundz, SLA Industries. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.