SLA Industries – Squad ”Bloodhoundz”

unavngivet8Denne post er til generel diskussion af squad Bloodhoundz og vores nye identitet som DarkNights.
For nærværende er det afgørende at overveje vores overlevelsesstrategier i kamp.

MC skriver: “I ved ganske rigtigt ikke, hvad jeres missioner nærmere kommer til at bestå i, men I ved, at I bliver sat af i Cannibal Sector 1-5 et-eller-andet sted. Det vil sige, at I kan forvente at møde Carriens, Pigs, Manchines, Cannibals, Scavs, Thresher Units, Slops mmm. Det vil sige, at I ikke længere kan/bør anvende samme taktik (?) som mod de bløde DT-gang members.

Dertil kommer, at I ikke har adgang til LAD, indkøb af drugs og ammo, safe-houses, genopladning af udstyr mv. Og at der venter jer helt andre udfordringer end I er vant til i form af fx infektioner, sygdomme, insekter mv.”

This entry was posted in Bloodhoundz, SLA Industries. Bookmark the permalink.

8 Responses to SLA Industries – Squad ”Bloodhoundz”

 1. RM says:

  Grundlæggende tror jeg (Blair) på SLA Industries og den proces de har startet, og som langsomt men sikkert gør verden til et bedre sted for os alle. Okay, det der startede som med-åben-mund-og-store-øjne-beundring, har måske nok taget et lille skridt ned ad stigen. Det skyldes først og fremmest, at et par af de BPN’er, Bloodhoundz har fået, ikke har udviklet sig helt som Blair og Bloodhoundz kunne have ønsket sig. Det er dog ganske åbenlyst, at det skyldes enkelte inkompetente personer (nej, jeg mener ikke medlemmerne i Bloodhoundz) i SLA’s magiske mølle, i langt højere grad end systemet selv. Mr. Midley har ikke nogen høj stjerne hos mig…

  Pyh en lang smørre, der slet ikke er færdig endnu… Umiddelbart er jeg ikke tilfreds med, at være blevet ”befriet” af Darknight. Det er dog som om, at der er et eller andet i min hjerne, der fortæller mig, at det ikke vil være fornuftigt at gør noget ved det lige nu. Så… Umiddelbart vil jeg prøve at lære alt, jeg kan, om Darknight. Jeg vil endda udføre de missioner, de finder på at give os. Vi ved jo, at de angreb Darknight laver mod SLA er som myg, der stikker en flodhest. Møllen maler ufortrødent videre, selvom der kommer en enkelt lille sten ind under møllehjulet.

  På lidt længere sigt, er min – vores?, ambition, at vende tilbage til SLA Industries. De vil få uvurderlig insider information om, hvordan Darknight opererer, og vi vil selvfølgelig bliver fyrsteligt belønnet for vores ubetingede loyalitet 

 2. JS says:

  Blairs forestillinger om SLA og DN er helt logiske og i tråd med hans tidligere erfaringer som superloyal SLOP.

  Nigels opvækst i Downtown, hans forældre – begge SLOPs – der døde eller forsvandt i SLAs tjeneste og hans erfaringer med Downtown bander, der afpresser og håndhæver den lokale justits som de lyster, har gjort hans loyalitet noget… løsere funderet.

  Selvom Nigel har svært ved at tror at DN virkelig har så stor magt som det blev indikeret, så ser han denne tvangs-obduktion, som en helt fantastisk mulighed for at lære mere om SLA, DN og the WoP. SLAs stramme, hierarkiske organisering, der alligevel tillader en tilfældig Mr. Midley, at agere dukkefører og få os til at danse er symptomatisk for at råddenskab, magtfuldkommenhed og korruption trives helt ind i magtens inderste.

  Vende tilbage til SLA. Næppe muligt og muligvis ikke engang ønskværdigt – det vil tiden vise.

  Nigel ved at det bliver mere end svært at overleve – især den første tid – og det er denne fornemmelse af absolut overhængende livsfare, der gør det svært at sove.

  Hvordan kan vi være stealth nok til at undgå Darkfinders, SLOPs, SHIVERS og alt der bevæger sig i CS… Vi må have tilrettelagt strategier for hvordan vi bevæger os, hvordan vi kæmper og trækker os tilbage – uden LAD… 🙂

  • All says:

   For så vid enig i at der bør udtænkes strategi og taktikker, men vi kender jo ikke helt endnu karakteren af vores fremtidige missioner, og som sådan, gør det det jo svært at finpuse taktikker, men er som sagt meget enig i at det skal ske, især også fordi vores fremfærd fremover vil være meget anderledes, vi er jo f. eks. ikke længere underlagt SLA´s restriktive regler for opps conduct, men jeg synes umiddelbart at jeg mangler lidt info om vores missioner før vi til bunds kan fastlægge taktikken.

 3. all says:

  Jeg er slet ikke på samme spor som munken, Calvin, føler sig forbigået og forrådt af SLA. Han har aldrig været så begejstret som Blair i sin tid (for et par uger siden :)) var, men havde trods alt en forståelse af at SLA var: “the way of the future”. Nu bliver han forrådt af SLA “reddet” af DN, som oven i købet viser en alternativ vej. Calvin er på.

  Herudover var de arvejdsvilkår som blev beskrevet tiltallende for calvin, hele “finders keepers” tingen funker for Calvin, og den manglende konstante supervision (som indtil Calvin finder ud af noget andet, han vil vælge og tro på er hos DN), harmonerer fint med Calvins tilgang til universet.

  Denne chipbomb er ikke noget hit, men i CAlvins optik er det vel ikke være (heller ikke nødvendigvis bedre) end SLA.

  Og som noget helt andet, jeg har struglet lidt med konceptet som hacker type, som Calvin jo er. umidelbart er en hacker i min optik nød til at have en høj grad af autonomi (på den ikke brostenskastende måde) og en hvis casual disregard for myndighederne, hvilket jeg ikke helt har kunnet få til at passe med SLA, de eneste systemer der stort set er at hacke er SLA systemer, hvilket er stærkt problematisk, hvis man er en loyal undersåt i projekt SLA. DN profilen passer bare meget bedre. DN Rules

 4. JS says:

  Det er rigtigt at vi ikke har fået meget af vide endnu, men fremtidige missioner afhænger muligvis (forhåbentlig) også af vores evner.

  Dine (All) evner til computer fixfaxerier er meget brugbare – kan vi udvide dem – kan vi hacke et SLA headset. Forhindre dem i af kalde på assistance? Måske er der noget du mangler som vi skal prøve at skaffe?

  Nigel kan noget ebb-værk, der kan være nyttigt. Noget med at bevæge sig hurtigt og i det skjulte. Jeg har behov for flere science friction ting.

  Blair er det nye kønne ansigt i channel resistance 🙂

  Umiddelbart tænker jeg det må være nyttigt med evner indenfor: Demolition, tracking, vildmandsliv, taktik… og en satans masse hitpoints

  • MC says:

   Bare for diskussionens skyld kan jeg da lige supplere lidt.

   I ved ganske rigtigt ikke, hvad jeres missioner nærmere kommer til at bestå i, men I ved, at I bliver sat af i Cannibal Sector 1-5 et-eller-andet sted. Det vil sige, at I kan forvente at møde Carriens, Pigs, Manchines, Cannibals, Scavs, Thresher Units, Slops mmm. Det vil sige, at I ikke længere kan/bør anvende samme taktik (?) som mod de bløde DT-gang members.

   Dertil kommer, at I ikke har adgang til LAD, indkøb af drugs og ammo, safe-houses, genopladning af udstyr mv. Og at der venter jer helt andre udfordringer end I er vant til i form af fx infektioner, sygdomme, insekter mv.

   Kort sagt: You’re in for a treat ;o)

  • All says:

   Jeg tror rent faktisk at jeg er rimelig med på udstyrssiden, men mangler sikkert forståelse og viden for hvad jeg kan :), bl.a. i de situationer du beskriver. Meget enig i at hele armor situationen bør vi hurtigst muligt (om muligt) gøre noget ved, ligesom at våben siden også bør udvikles. Demolition havde jeg ikke lige tænkt over, men igen uden SLA supervision er det jo en klar mulighed 🙂 🙂 :). Også nærkampsmæssigt står vi efter min vurdering lidt skidt, men her ville armor jo hjælpe gevaldigt. Men MC elsker os betingelsesløst så det begynder øjensynligt at regne power armors om et øjeblik 🙂

 5. JS says:

  Er du blevet blød på dine gamle dage, MC? 😀
  Jeg håber at DN alligevel hjælper deres egne lidt. En 10mm DN pistol er jo fin i DT, men i CS… Selvom vi i det lange løb ikke kan klare os head-on mod alle fare og kan blive bedre i stealth-mode, så skal vi have nogle kraftigere våben inden længe. Populært sagt har vi også brug for en der kan tage nogle slag i frontlinjen.
  Blair har jo vist sig at være helt god til at skyde og Calvin kan det der med autosupport. I medvind kan Nigel også affyre en pistol og blaste. Men vi mangler armour… Så længe der er ebb, kan Nigel godt tage nogle slag, men men vi skal nok tænke meget over hvordan vi stille os når vi kæmper. Og hele tiden holde en flugtvej åben.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.