Episode 2 – Bloodhoundz

unavngivet2009-01-19, MC, AL, JS og RM

Blam! Harry affyrer sin blitzer, og skyder den første carrien død. Kort efter ankommer David også til kampen. Han vælger at folde sig om bag ved mutanterne og gå i clinch med dem der. Kampen forløber – set fra vores synspunkt – fint, og efter et stykke tid når Blair også frem. Med på slæb har han kameramanden og Monica, der råber: ”Nærkamp! Nærkamp!”. Vi føjer hende, og nedkæmper de sidste med nærkampsvåben (ja, okay, vi skyder også lidt…) Da Monica bagefter ser optagelserne igennem, er hun ikke helt tilfreds, og brokker sig over, at vi ikke ”ventede” på at hun og kamera-Kaj nåede frem.

Vi stripper mutanterne for det SLA-udstyr, de har – en macknife og en fireaxe, og lader dem flyde ud i den brune åre – River Styx.

Så er det at Kyle ringer til Blair. Vandstanden er begyndt at falde deroppe. Hvad har vi gjort? Det er (endnu) et spørgsmål, vi ikke kan svare på… Er ”proppen” pludselig blevet skyllet løs? Venter der os en 20 – amerikanske – mil lang tur i lortefloden med endestation i CA1? Det er ikke noget, vi har tænkt os at undersøge nærmere, så vi tager benene på nakken og spurter tilbage og kravler op.

Vores frygt viser sig at være ubegrundet, og vi kører tilbage til det oprindelige mødested. Der er nu kommet en APC med shivere. Vandstanden er faldet til omkring en halv meter, og shiverne går og putter lig i bodybags.

Efter en halv time kan vi åbne et dæksel ”on-location”, og efter yderligere en halv time kan vi klatre ned for at se, om vi kan finde ud af, hvad oversvømmelsen skyldtes. Vi går lidt rundt dernede, og i et mindre, rundt mustensrør finder vi byggeaffald, der ser ud til at have været stablet op med formålet at stoppe røret. Kapow!!! Pludselig hører vi et drøn efterfulgt af et flush… Og vi får igen travlt med at komme op…

Man kunne nok argumentere for, at vi på nuværende tidspunkt har opfyldt vores BPN, men vi bestemmer os dog for, at køre tilbage og klatre ned det andet sted igen. Kyle og kloakgutterne forlader os dog her, så nu er vi kun Bloodhoundz.

Harry og Blair klatrer ned i kloaken, og her ser vi et rør hvorfra der strømmer ”ekstra” vand, og her er også en del byggeaffald. Hvad der er mere interessant er, at vi længere nede af gangen kan se en skikkelse indhyldet i en kappe. Skikkelsen er ved at skubbe et lig ud i lortefloden.

Vi kalder David ned, mens vi sniger os efter skikkelsen, der går ind i en sidegang. Da vi kommer hen og kigger, kan vi se, at han står 20 meter oppe ad gangen og fingererer ved en ordentlig stopklods.

”Frys!” Vi går frem mod skikkelsen… Det er en mand med tjavset hår og Marty Feldmann øjne. Han siger, at han hedder Sharong, og at han (med dynamit) er i gang med at fjerne blokaderne. Han siger også, at det er carriens, der laver dem; han har efter eget udsagn selv set det.

Harry spørger Sharong, hvor han har sprængstoffer fra, og han fortæller, at han har dem fra en forladt byggeplads… Vi borer ikke mere i det… Sharong fotæller også, at der er en carrien-rede lidt længere nede, og det er dem, der bygger blokaderne. Som de pligtopfyldende SLA’ops vi er, tilbyder vi at rydde reden.

Sharong viser os hvor, og vi sniger os mod reden. Vi opdager en snubletråd, som vi forsigtigt træder over, men umiddelbart efter bliver vi alligevel overrasket af to carriens, der hopper ned fra loftet, og snart efter kommer endnu tre til.

Det bliver vores hårdeste prøve hidtil. Carriensne har exo-armor på (ja sgu!) og de slår godt fra sig. I starten prøver vi at klare dem med nærkamp, men da det begynder at se sort ud, trækker Harry sin blitzer. Det bliver selvfølgelig heller ikke lettere af, at David insisterer på, at bruge sin gash-fist uden at tænde for batteriet… Vi klarer den, men det er med nød og næppe. Harry går ned, og Blair pumper den ene K+ efter den anden. Man kan undre sig over, at Harry slet ikke har et drug injection system? Han er jo ellers en mand med stor erfaring…

I selve reden, der er et gammelt maintaindence rum, finder vi en død carrien. Den er blevet kvalt og efter mærkerne at dømme, er det en af dens carrien venner, der er gerningsmanden. Ingen af os – og heller ikke Sharong, har hørt om carriens, der kvæler hinanden før.

Sharong har fået storhedsvanvid, og han beder os om en K+. Hvad tænker manden dog på? Ved han ikke, at slops ikke må give sådan noget til simple civilister? I det hele taget begynder han at ytre sig ganske uheldigt om SLA Industries og mr. Slayer.

Sharong viser os et grimt sår, han efter eget udsagn har fået af en kød-spisende-gris. Det betvivler vi ikke, men det er meget mystisk, at det ikke bløder, og at der ikke er gået betændelse i det. Vi tilbyder at køre ham på hospitalet, men han betakker sig, og vi skilles…

Oppe på overfladen ringer David til department of sanitation og får bekræftet, at vi har opfyldt vores BPN. Way to go Bloodhoundz!

Vi kører tilbage mod perimeter walls, og da vi holder og venter på at blive lukket ind i surburbia, ser vi i en reklame, at hvert confirmed carrien kill indbringer 10 credits! Harry, der har skudt ret mange 12,7mm rounds af med sin blitzer, mener, at vi skal køre tilbage for at få vores velfortjente credit. Vi vender mc’erne og kører tilbage mod D21…

This entry was posted in Bloodhoundz, SLA Industries. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.