Episode 1 – Bloodhoundz

unavngivet5Den unge (20 år) smukke Blair Robinson (RM) er netop ankommet til Mort City fra træningslejren i Menu. Noget overraskende er det ikke lykkedes for Blair at komme med i et nydannet squad under uddannelsen, og derfor sidder han nu – sammen med mange andre solo-ops – og venter på, at SLA Industries mageløse maskineri skal finde et par egnede ops, der kan være med i Blairs squad. Det er nok også bedst på den måde; SLA Industries er en imponerende maskine, der nok ved, hvad der er bedst for alle parter.

Endelig bliver det Blairs tur. Tre ops kaldes ind. Blair, en ung mandlig ebon og en gammel, arret mand. Der er da heldigvis hverken en waster eller en stormer, så det kunne have været værre… Ebonen præsenterer sig som David Tharas (AL) og den arrede gamling som Harry Gorrisson.

På den anden side af skrivebordet sidder to kvinder og en mand. De fortæller, at vores personer vil gå godt i spænd, og at vi sandsynligvis bliver et mere ”søgende” squad. Vi vises ind i et tilstødende lokale og får besked på, at hvis vi vil klage, har vi fem minutter til at udfylde en formular.

Vi bliver enige om, at SLA Industries har gjort det godt, ved at sætte os sammen, og mens vi går mod udslusningsområdet bliver vi enige om at kalde vores squad Bloodhoundz.

Vi får hver en mappe med oplysninger om indkvartering og lignende, og vi enes om at gå til BPN-hallen for at hente vores første BPN, inden vi kører væk fra central.

Efter to en halv time i et lokale fyldt af svedende, rygende og larmende ops, får vi vores første BPN. Den er blå. Vi skal assistere nogle arbejdere i deres bestræbelser på at få standset en oversvømmelse. Stedet er D21 (Black Styx Sector). Vi skal mødes med arbejderne ude på stedet kl. 12 næste dag, og vi bliver enige om at mødes foran David kollegium i Surburbia klokken 9.

Harry kommer en time for sent til vores møde næste dag. Måske var det konen og børnene, der holdt på ham? Nå, vi kommer alligevel derud i god tid… Føj for satan hvor er der ulækkert herude i lowtown! Vandet, hvis det altså overhovedet er vand, står over stueetagen, og det er usædvanligt tyktflydende og brunligt… Det er godt, at mr. Slayer er i gang med at få ryddet op herude.

Lidt efter vi er ankommet, kommer der en kassevogn med tre arbejdere. Det er Kyle, der skal lede arbejdet, men desværre har han problemer med kæresten, så det meste af hans tid går med at tale i mobiltelefon. De to andre arbejdere – der jo selvfølgelig ikke kan foretage sig noget uden Kyles instruktioner – fortæller, at da de var herude for et par uger siden, mødte en manchine… Faktisk ligger sektor D21 faretruende tæt på CA1, der efter beskrivelserne under uddannelsen ikke er et rart sted.

Helt sort ser situationen dog ikke ud, for kort efter kører en kassevogn fra 3rd-eye-news ind på gaden. En ung (SCL 10) kvindelig journalist – Monica Weathers – springer ud, og begynder at interviewe os og også nogle af de lokale. Endelig bliver Kyle færdig med at snakke i telefon, og de to andre bliver sendt ud i kloakvandet med lange stænger, for at se om de kan finde ud af, hvad der har stoppet kloakken.

Kyle forventer, at vi går med ud i lortet. Det nægter vi selvfølgelig, men efter en diskussion og et opkald til department of sanitation ender det med, at David må trække i waders og gå med ud den brunlige masse…

Imens går Monica ind i en bygning for at interviewe nogle af de lokale. Blair går med for at passe på Monica. I bygningen ligger et rimelig klamt lig af en halvgammel mand. Han er muligvis druknet. Det lader ikke til at genere de andre beboere, at der ligger et lig. Faktisk har de ”redt op” til flere her på første sal, sikkert fordi stueetagen er oversømmet. Monica siger, at det vil give nogle rigtig gode billeder, hvis Blair giver nogle af de lokale – der i øvrigt udtaler sig ret kritisk om SLA Industries – nogle papirpenge, hun kalder unis. Der er dog ikke nogle i Bloodhoundz, der har noget af denne fattige valuta, så de lokale får kun cigaretter, hvilket Monica ikke er tilfreds med.

Udenfor i den brune grød finder David et opløst lig af en ung kvinde. Hun ser ud til at være druknet, men har mærker efter et stumpt instrument. Dette kunne dog være selvpåført, og det virker sandsynligt, at hun har været lukket inde og har prøvet at komme ud, men desværre er druknet. Skæbnen er hård ved de fattige småpiger herude…

Mens vi undersøger liget er der nogle bøller med tatoveringer af en kniv, der ligner et kors, der har stillet sig ved vores motorcykler. De har endda formastet sig til at sætte sig på dem. Harry går op og skubber til deres leder og beder dem om at fise af. Det ender også med, at de fortrækker, men på vejen sparker de dog lige til Harrys motorcykel, så den vælter.

Kyle siger, at vi ikke kan løse problemet med oversvømmelsen her fra. Vi må ned i kloakerne, og derfor kører vi et andet sted hen, hvor vi hejses ned i et kæmpe kloakrør. Ja faktisk er dette ”rør” grunden til at sectoren kaldes ”Black Styx Sector”. Når folk dør her, smides de i denne flod af lort og flyder stille og roligt de 20 – amerikanske – mil ud til CA1.

Kloakken er 30 m bred, og der er ”gangbroer” i begge sider. På den ene side går David, mens de to kloakarbejdere og Harry og Blair går i den anden. På et tidspunkt ser David noget. Længere fremme sidder en mutant (skavenger) på hug, og er ved at trække et lig op af floden. Vi anråber mutanten, og Blair skyder efter ham flere gange, og rammer endda en enkelt gang. Mutanten flygter, og vi løber efter, og mens vi løber planter Harry endnu et skud i mutanten. Samtidig er Monica også kommet ned i kloaken. Hun løber bag os og råber: ”Nærkamp! Nærkamp!”.

Mutanten drejer ind ad en sidegang. Harry ankommer først. I gangen er bevægelse! Der er i hvert fald 5 mutanter dernede, og der er ikke nogen, der flygter mere…

This entry was posted in Bloodhoundz, SLA Industries and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.