SLA Industries – resume

30/5 -898 Uptown Gang

30/5 Uptown Ankom til Mort Central og fik en blue; Unge menneskedrenge skal have en lærestreg. Vi (jeg selv og nogle operatives som jeg mødte i toget; Darell Jones, John Doe, Beddy Dumb) tager ud til stedet for at rekognoscere, men bliver hidkaldt til vores nye egendom, da der har været en eksplosion. Næste dag tager vi til den burgerjoint hvor drengene holder til, da de komme taler vi med dem og giver dem bank. Vi løber ind i en Operative der er gået amok. Får buler i mit armour. Darell Jones og John Doe dør under skudveksling.

2/6 Carriens i Downtown

Carriens i Downtown. En gruppe carriens ca. 20 udryddet. Uden oprydningen blev vi kaldt til en Red Alert i nabolaget. På gaden kommer en større folkemængde der beskyder os. Vi besvarer ilden, men bliver trængt ind i et nedlagt supermarked. De går efter at have sprængt indgangen i luften. Betalingen er væsentligt mindre end forventet, så jeg klager. Bonus kan udbetales ved næste mission

5/6 Serial Killer

Serial Killer i Downtown. I Slayers Crib møder vi to nyankomne operatives, Linda og Charley, der gerne vil slutte sig til Beddy og jeg. Alfredo (“Fucker” leder) står for bestillingen. Vi løb ind i “Johannes” der blev lidt kede af os. Vi skyder nogle stykker, da de nægter at aflevere bla. En 17 mm rifle, men flere stikker af i en stor bil. Vi finder Alfredo på Spring System, men misleder os så vi ender i kamp med nogle frothers “McAllan”. Linda gik med dem indefor og blev tydeligvis misbrugt og da Charley “Doc” Braun gik ind for at rede hende blev han skudt. Vi tilkalder hjælp og Cloak Division ankommer i Killkopter og skyder alle McAllans. På Spring System bliver Linda skudt af en snigskytte (ingen tårer). En galning afsikre en granat i sig egen lomme. Alfredo har taget snigskytten (Serial killer) til fange og vil overlevere hende hvis vi lader ham gå. Vi er på TV og acceptere tilbudet. Vi får udbetalt en bonus for veludført job.

9/6 Overvågning i Downtown

Overvågning i Downtown. Betaling foregår på daglig basis og vi får mad fra en automat. Vi skal overvåge en lagerbygning med ammunition, idet omfattende mængder ammunition er forsvundet over en periode. Som “erstatning” for Linda og Charley har vi blevet tildelt samarbejde med en syg frother “Tock”, der gemte sig i én af de ca. 10.000 ammunitionskasser, velsagtens for det tilfælde skyld at den blev stjålet. Efter en uges tid fandt vi ud af at tyveriet var meget organiseret idet det foregik med en flyvende tingest der kunne fragte en anseelig mængde. Ydermere benyttede tyvene sig af det autoriserede interne tranport og fragt system og derfor lavede de ingen spor. Ved hjemkomsten spøger vi om vi kan tildeles opfølgelsen på opgaven med det nu Identificerede Flyvende Objekt, men det er tvivlsomt Ligesom det i øvrigt er tvivlsomt om Beddy og jeg vælger at fortsætte samarbejdet med Tock.

16/6 DarkNight operation i Downtown

DarkNight operation i Downtown. Vi får alligevel lov til at fortsætte med opgaven, men hvis vi svigter vil det koste os SCL, så Beddy og jeg beslutter at finde flere operatives der kan hjælpe os. I Slayers Crib møder vi to operatives der lige er ankommet fra Menu – Alex og Ervind. “IFOen” er opsporet til en ydre sektor af Downtown. Vi prøver at komme derud i taxi, men den forulykker på motorvejen hvor der var lagt en uautoriseret spærring ud. Der bliver skudt efter os og vi besvarer ilden med held. Vi prøver at gå resten af vejen, men cannibals besværliggør turen. En Manshine forfølger os i ruinerne, men en 17mm HESH for den til at skifte mening. Der var nogle motorcykel rødder der indkredser os, og begynder at beskyde os. Vi går i dækning i en nærliggende bygning og da vi har slagtet nogle stykker skifter de sind, for der er en anden fare i bygningen overfor, der beskyder os alle med en særdeles kraftig kaliber. Vi holder fred men rødderne og besvarer ilden. Den nyopdukkede fjende viser sig at være en bunke metal af uoverskuelige dimensioner, og selv om vi får nogle skud ind stopper vi da Beddy får benet i klemme i metaluhyret. Vi tilkalder LAD der tager os alle til Central i Killkopteren. Her bliver vi overfaldet af en masse journalister, der tror vi har forfejlet en mission. Da Beddy er klar lejer vi en APC, der kører os derud. Ved brug af et tracking device sporer vi IFOen til en ensomt beliggende bygning, som vi observere. Vi kravler op på taget hvorfra vi kan se lastbilen kører til og fra. Vi ser også IFOen. Dynamic Duo skulle ikke have haft denne opgave fortalte Hilton bagefter, men til at held klarede vi opgaven.

25/6 Laptop stjålet

Laptop stjålet. Chi-Vu & Marusca stod for stjålent computerudstyr. Røverne døde. Chi-Vu registreret af computerselskabet “Manta”

26/6 Mord på Piger

Mord på Piger der alle boede alene med far.(Alle døde. Personlig report derfor irrelevant.)

? Bortførelse Marcelle

Bortførelse Marcelle; Jeanette 12 år er øjensynligt bliver bortført af Samuga´s, men vi får hurtigt mistanke om at det er en aftalt bortførelse, idet pigen vist var forelsket i en af bandemedlemmerne. Efter en mindre diplomatisk krise udlevere Samuga Marcelle, der ikke selv vil med. Det kommer hun selvfølgelig. Marcelle´s far hedder Antonio SCL 5 og det var ham der udstedte missionen. (DarkNigth aktiv?)

29/6 Carriens i D6

Carriens i D6. En paraply fabrik er inficeret. Vi gennemsøger hallen systematisk – slagter 23 stk – og går på restaurant.

30/6 Operative Sammy Swan opsprores

Operative Sammy Swan 25 år skød 8 shivers & 3 operatives. Han besidder uden sin viden oplysninger, så hans tilfangetagelse er absolut påkrævet. Hariette gav ham Hard Armour, trods hans sindstilstand. KT i D37 holder ham gemt i en bar “Flow”. Han flygter ned i kloakken, men da han skyder Alex i armen overgiver han sig for at undgå reprimande.

? Serial Killer i D41

Serial Killer i D41. Kendetegn snitsår i hals og adamsæble. Able Fishkong, tidligere Johannes stod for det. Han siges at være smidt ud af Johannes, fordi han var for syg. Operere nu i D41. På en bar kommer der en masse Johannes, 8-9 stykker dør og Ervind Nold bliver skudt. Able havde beordret angrebet. Han laver grin med os og ødelægger min motorcykel. Måske er han flygtet til CA2 ?. Vi bliver sat af sagen.

08/07 DarkNight attentat i undergrundsbanen

DarkNight attentat i undergrundsbanen. Metro i D12 kl. 11.53. Vi tager toget allerede fra servicesporet og undersøger det for bomber, uden resultat. På en metro station går nogle sortklædte mennesker amok. Vi deler os og skyder alle et par stykker. Panther, en raider der i lighed med Waisteren Niam nu er med i Squardet, skyder flere civile. Beddy kører videre med den tomme metro. De sorte, der alle havde brændemærker på hænderne, nåede at skyde en SLA forretningsmand. Da vi undersøger ham, ser vi at der står “Hauling 912” hastigt nedfældet på hans ben. Han var blev ramt af mange skud. Niam forhøres af pressen om sig fortid.

09/07 Henk Sun Mordet undersøges

Henk Sun den afdøde SLA employee, var ansat som regnskabschef hos “Ibis” hvor Chi-Vu er chef. Vi gennemsøger Ibis, der afretter unge drenge på afveje. Der er en gennemført militær disciplin over stedet. “Hauling” henføre til Haulingstreet, hvor vi over nummer 912 finder en flaske i tjære, hvorfra der kommer en tudende lyd når der kommer vindstød. Under flasken ligger der en data slot. Ved Parameters bliver vi passet op og bliver lukket inde under påskud af at de skal tage blodprøver. Jeg tilkalder IA, der straks ankommer. Herefter skudepisode, hvor de falske shivers bliver skudt. IA med Alex Simons i spidsen giver os eskorte.

10/07 Chi-Vu er forsvundet

Chi-Vu er forsvundet og det frygtes at han vil skabe et subcompany. Han har længe været dobbeltagent, men kunne ikke styre det. Vi gennemsøger Ibis, men det er lukket og da vi tvinger os adgang bliver vi mødt med skud. Der er et par stykker i bygningen, de dør. Vi finder datastyringsrummet, hvor vi reder en dataslot, som vi for analyseret. Analysen sætter os på sporet af Gesep, som vi finder i “Manic Deeds” i D53. Det var Gesep der bestilte mordet på Henk Sun. Gesep bærer en mappe, mens han flygter ned af gaden. Vi forfølger ham, men et voldsomt skyderi indefra baren opholder os. Gesep dør, men vi for fat i mappen der indeholde ampuller. Simons fortæller os at det drejer sig om et nyt stof, udviklet af DN, der gør øjeblikkelig afhængig. Vi må ikke udtale os til pressen.

11/07 3 Blodige mord i D55-C8 Martre Plateau

3 Blodige mord i D55-C8 Martre Plateau. Vi finder det manglende hoved og jernstøtter med slidmærker på. Om natten hører vi skud og skrig fra en lejlighed. Vi løber derop, men det løber ligeså hurtigt som jeg. Panther ser noget springe de sidste 4 meter op på taget. Skrig fra en anden lejlighed, hvor vi finder en skinnet dame i køkkenet. Igen forfølger jeg den hastigt løbende op til sidste lejlighed, hvor en mand, der ikke er forpustet, åbner døren. I badeværelset finder vi en død mand, men da er det for sent, for manden der åbnede døren er væk. Vi regner ud, at det må dreje sig om `Duke´ Manshines, da denne model er intelligent, og derfor iklæder sig menneskehuder. Beddy nedkæmper en i fyrrummet og vi skyder, henholdsvis blaster den sidste.

12/07 the Brags og Johannes er i bandekrig

the Brags og Johannes er i bandekrig i D35 Al Pendal Walkways og flere civile er myrdet. Vi forsøger at mægle, men der går lort i den og det ender med at vi skyder alle de indtrængende Johannes. Ude på gaden bliver Panther, under et presseinterview, skudt gennem hovedet af en sniper, der var lokaliseret så langt væk, at vi ikke hørte nogle skud. Vi må opgive efterfølgelsen. Jeg ringer rundt og beder om at få missionen, men den er optaget til anden side. Om aftenen for jeg en opringning, der fortæller at Beddy er taget på rekreation på kolbøtten. Sur røv.

13/07 Off-world Kursus

Om morgenen bliver jeg ringet op og for at vide at Niam er blevet skudt i sin lejlighed. Alex og jeg beslutter at dette ikke er et dårligt tidspunkt at tage det medie kursus som vi har snakket om. 14 dages ferie off-world, hvor vi møder Pat Saick fra Hot Spot Show. Hun inviterer sig til af være med i næste show, hvilket Alex og jeg går ind på.
28/07 I det pågældende show møder vi et andet squad og får at vide at hvis vi klare os godt sammen, vil vi få tildelt en mission der vel udført vil føre den egentlige mission med sig. Efter deres oplysninger står Able Fishkong bag en nystartet bande i Downtown. Vores opgave er i første omgang at afdække bandens virke.

28/07 The Flakes aktiviteter klargøres

The Flakes aktiviteter klargøres og ledelsen identificeres. Vi lejer en lejlighed i D39 A1 for at have en base at operere fra. Jeg bliver ringet op af LAD og får at vide, at Alex er blevet skudt i hovedet og Pat Saick gik samme vej. Vi finder baren Zancobar hvor de hårde drenge eftersigende skulle holde til. I baren er der mange forskellige bander, men vi tager ikke kontakt til nogen i første omgang. Der er nogle smarte fyre med pigetække, der fører sig frem ved et bord. Næste dag kontakter vi dem og de siger at de er the blue ones, og at de holder sig neutrale i bandekrige. De sælger stoffer og Shaktaren Tek køber nogle cigaretter. Ved bordet modtager jeg et notat, der blev afleveret i baren, hvor der står: “U next Czitar… Fishkong”. Pludselig bliver der skudt ind gennem vinduerne og en motorcykel kommer bragende gennem vinduet. Føreren smadre hovedet ind i vindueskarmen, det var en KT. En bil kører hurtig væk. Jeg taler med en KT´er og bestikker ham med 10mm kugler. Han giver os navn og signalement på to medlemmer af Flakes. I baren tuder den før så vrangvillige og uvidende bartinder, da hans søster blev dræbt under skudepisoden. Han vil have kugler, så han kan hævne sig. Jeg overtaler ham til at overlade det til os og gøre sit ved at fortælle hvad han ved. Han indvilliger og fører os til det nederste level, hvor han peger på en indgang. Vi parkerer cyklerne og træder ind på en lang nedadgående rampe. Her holder en bil, som de andre genkender som den bil der beskød dem. Vi går strategisk frem, men møder ikke andet end en 12mm riffel på stativ, før vi kravler ned i et rør der fører ned i gulvet. Nedenunder er cementen meget porøs. Da vi slukker vores lys ser vi et laserstråle baseret alarmsystem. Alt gik fint indtil Silkeeng udløste alarmen og loftet over rampen styrtede sammen. På den anden side afmonterede vi to 12mm rifler til, men alarmen havde gjort sit og der dukkede pludselig en masse robotter frem, hvis væsentligste egenskab var at skyde på indtrængere. Dem skød vi. Således kom vi ind i et rum hvor der var to rifler til som vi snedigere anbragt i vægen. Silkeeng var så venlig at bruge sine evner og mine sår forsvandt uden brug af de vanlige Drugs. Vi aktiverede riflen mod døren og sprængte os derved ind til et ammunitions lager. Vi skyder også hul i elevatoren så Tek kan vride den fra hinanden. Ved brug af climbing equipment kraver vi gennem elevatorskakten og kommer op til udgangen hvor der lige er en riffel til. Så tilkaldte vi shiverne der kom og ryddede op. Da vi kommer tilbage til motorcyklerne er de hærgede og jeg finder et blodigt æble i min sadeltaske. På en anden motorcykel er der en der har urineret og på den måde kan Silke `snuse´ (Ebb) sig efter fyren. Sporet føre til Zancobar, der er midlertidigt flækket sammen med bjælker. Waisteren stiller sig ved bagudgangen og jeg er positioneret ved indgangen. Tek og Silke gå systematisk rundt. Nogle fyrer begynder at rive bjælkerne ned af væggen, så jeg kaster en tåregas granat. Idiot. Folk panikker totalt og drøner ud af baren. En operative der havde siddet i baren kommer hen og tager fat i kraven på mig, så jeg sparker han i hovedet. Derpå trækker han en Farjacket Pump pistol, men jeg fjerner hans hånd. Han var SCL 6 og en af de største idioter jeg endnu har mødt. Silke kan ikke finde sporet igen, så vi fax´er til dept. Invest.: Mission fuldført. 0.2 SCL. Vi ringer til Hotspot for at få næste mission, men det kan ikke umiddelbart lade sig gøre grundet Pat Saicks død. Efter konsultation med Kinsey, der ringer til Hotspot, får vi alligevel missionen.

01/08 Able Fishkong leder af the Flakes opspores

Able Fishkong leder af the Flakes tilvejebringes eller tilintetgøres. Vi tager pronto tilbage til Zanco bar og taler med the blue ones. Vi beslutter at overvåge baren. Imellemtiden forsøger Brain (Ha!) Waisteren at skaffe os et værelse med udsigt, med det resultat at ejeren går til pressen med anklager om uretfærdige (ulovlige) overgreb mod hans person. Waisteren ringer til dept. Housing og for clearing at beslaglægge at bolig. Da ejeren bliver hentet i en bil følger jeg efter ham til en restaurant, hvor han møder pressen. Men han virker upåvirket af alt andet end Shaktarens intermedieren. Tilbage på udkigsposten mister jeg tålmodigheden og Shaktaren og jeg kører til Africano bar, der ligeledes skulle være et `hårdt´sted, med det håb at KT kan og vil hjælpe os med yderligere oplysninger. På vejen bliver vi kaldt af Silkeeng og Damion, fordi Harry Hum og Boldie er på vej ind i Zanco bar. Vi vender cyklerne, mens Damion og Silkeeng tager kontakt og forsøger at holde dem hen. Harry går ind i baren og forsvinder, mens Silkeeng snakker med Boldie, der trækker en pistol og skyder, mens han får en blast af Silke. Scenen ender med at Waisteren skyder føreren af den bil som Boldie, hårdt såret er flygtet ind i, hvilket resulterer i at bilen forulykker. Tek og jeg ankommer til stedet, shaktaren ad bagindgangen, og vi gennemsøger baren mens waisteren slæber Boldie op i lejligheden til afhøring. Ved bagindgangen ser Tek et smadret vindue med blodspor. Silke `snuser´ sig efter og vi følger. Efter stort besvær, over gader og i metroen, kommer vi frem til en lagerbygning, lige i hælene på Harry. Med inde i hallen forsvinder sporet pludselig. Da shaktaren løfter en tung (læs: for andre end Shaktarer) lem med en hydraulik pumpe, fanger Silke igen sporet. Neden under lemmen er der en gang og forenden ligger Harry, død, med blod ud af øjne og mund. Han ligger ved en retina scanner og Silke opdager at der er aktivitet indimellem. Der står noget i retning af: Scanning ID-code…. Positive ID: Fishkong. Permission Granted: Door open … Door lock.. tracking. Det kom et par gange og derefter: Enter Main Sys :User *********..Clear to Continue … Kill All >critical< files…Confirm >Erase All<… Denied. Det fik os til at handle og Silke og jeg begyndte jeg skyde døren i stykker. Dyrt. Da der var kommet hul, så vi omridset af en mandsperson der fadede væk. Silke foldede sig ind og åbnede døren og løb hen til den næste dør, mens han rev computeren ned fra bordet. Vi kom ind i rummet og hen til den næste dør og derpå ind i et større rum hvor Fishkong hold en dame som gidsel. Vi så af hans øjne så vilde og blodsprængte ud, så jeg skød ham med en Hotline, for ikke at miste bevismateriale. Han faldt om og døde. Vi udspurgte gidslet, der havde fået skåret stemmebåndet over, af, som hun sagde (skrev) `den sorte´. Nede i en rest lå der udsultede mennesker og en af de infame robotter, der eksploderede da vi stød den. Menneskerne var døde. Vi tilkaldte Shiverne og gennemsøgte rummene. Vi fandt blodige æbler med bidmærker, en masse ammunition og fik redet en dataslot fra computeren. Derefter overlod vi rummet til Shiverne og gik tilbage til Damion. Vi tog til dept. Invest. Hvor vi afleverede bevismaterialet. Vi ringede til Kinsey, der spurgte hvorfor vi gemte os for pressen og hvorfor der ikke var billeder af fishkongs endeligt. Vi ringede til Hotspot, der efter aftale havde eneret til historien. Udenfor ventede en masse pressefolk. Vi ventede på Hotspot og besvarede deres spørgsmål med succes. På restauranten bagefter blev vi ringet op af IA, der ville tale med os når vi havde spist. Det havde vi -hurtigt. Hos dept. Invest. Mødte vi en venlig mand der fortalte at vi var blevet tildelt 0.5 SCL oveni de 0.4 vi allerede havde fået. Stor glæde. Han fortalte endvidere at de havde fået mange brugbare oplysninger ud af de data som de kunne rede og gennem vores Finans Chip. Han fortalte os at Harry og Fishkongs død skyldes Ebb Powers, at `den sortes´ identitet var klassificeret og at der var folk på sagen. Ydermere sagde han at han havde tilladt sig at notere os som egnede squads til denne type missioner. Stor lykke. Bagefter kørte vi til Hotspot der ønskede at bevare samarbejdet, men ikke ville (kunne) betale os. Om aftenen på the Pit bliver Damino ringet op og taler længe alvorligt med telefonen. Da han er færdig siger han at han har skaffet os den næste mission: En Jade.

02/08 Terrorister i Uptown

Terrorister i Uptown har raseret SLA employee Tjilicon´s (Ebon, lærer Menû) lejlighed. De blev set kører bort af hans søn, Ebel der forfulgte dem indtil D16 hvor de øjensynligt fatttede mistanke, idet de skød hans SLA-cykel ud over autoværnet. Det formodes at være et veludstyret Soft company, grundet det forhold at bomben, der blev benyttet for at skaffe adgang til huset (U27-E3), var anbragt ved hjælp af en højteknologisk robot. Ebel beskrev bilen som en rød pickup indeholdende en mand med brun exo-ermour og KK SMG, en anden havde en stjerne på ryggen af sig exo og den tredje bar shock og en FEN 400 17mm riffel. Den ene, der tog hjelmen af umiddelbart før efterfølgelsen blev afbrudt, beskrives som rødhåret med fipskæg. De var særdeles støjende undervejs. Ebel fører os ud til stedet, hvor vi finder 5 17mm AP. På en Frotherbar forsøger vi at finde fingeraftryk på kuglerne, men da det viser sig forgæves, går Damion hen og vil spøger en gruppe frother´s om oplysninger. Da en Frother beder Damion spytte ud er det præcis hvad han gør, hvilket resultere i, at han for en Vibro disc i ryggen da han står oppe i baren. Silke går hen for at finde den ansvarlige, men da de ikke svare, smadre han deres ølglas (Ebb). Derefter trækker de power claymores, hvorfor Shaktaren rejser sig og maner til omtanke. Da en Frother spytter Tek for fødderne, bider han ham i hovedet. – Og således, som så mange gange før, går det galt. Frotherne lancere den helt store offensiv, med power claymores og rounds (a lot). Damion skyder fra baren og kuglerne spreder sig til hele baren . Da jeg bliver ramt hopper jeg om bag baren, tager en Blaze UV, og mens jeg kalder shiverne, for jeg selvskab af Damion. Silke forsøger at bringe sig selv ud af den uheldige (læs: udsatte) position som han befinder sig i. Jeg kaster en smoke derover, men da der retuneres en granat, hopper jeg længere tilbage i baren. Damion kaster den indkomne granat tilbage. Jeg rejser mig og skyder de Frother´s der står omkring Tek, hvilket jeg ikke håber han tager ilde op. Silke folder sig væk, Damion blaster og Shaktaren strangulere Frother´s inde i skyen. Jeg skød en masse, med en fart der kom bag på mig – Blaze er et ekstremt dueligt kamp drug. De kugler jeg blev ramt af, var nok til at lægge to stormere ned, men Blaze udrettede seriøse mirakler, for følelsen af styrke og usårlighed var ikke indbildning, hvilket jeg kunne konstatere efter kampen ved at tælle hullerne i mit armour og ligene for mine fødder. Det eneste drug til en hurtig kamp. (Czitar Wraith Raider, SCL 9B. Sendes til Karma Drugs ved lejlighed). Damion fik skudt hovedet i stykker og lå spredt bag baren, så jeg kalder Silke, men han kan intet gøre udover at ringe til nogen der kan. Cloak Division i fem killkoptere ankommer til stedet og den overlevende Frother. Jeg regnede ud at denne kamp kostede mig 317 credits og 10-11 frothers livet. I alt tror jeg at der døde 20-25 frother´s på ca 15 sec. Det viste sig at de ikke alle var døde alligevel, hvilket nok var heldigt. Pludselig ankom der en Ebon, Violet, der tog Damion med. LAD tog shaktaren. IA kiggede forbi baren og vi fik udleveret en ny (eller gammel) SCL….. 9.A. Silke brokkede sig og blev reduseret yderligere. Surt, surt, surt, det var fanme ikke min skyld.. Jeg gik i fordærv på diverse barer i Central. Om aftenen tog vi tilbage og da Damion kom tilbage, i mere end en forstand, fortsatte vi missionen. Damion rendte ind i en gammel kammerat, der kendte fyren med rygmærket. Han kommer nogle gange ved et regnvandsbasin, som vi beslutter at holde under opservation fra en lejlighed. Vi vendtede og ventede. Silke forklæte sig som menneske og snakkede. Til sidst fandt vi ud af at han hedder John Vedali og hvor han bor. Han var der ikke og så komme cloak og vil skyde Damion, men af en eller anden grund sker det ikke. John ringer fra en telefonboks og siger at der er 12 timer tilbage. Vi besøger Baldhad, der er en tidligere partner, der kalder John lukket og agressiv. Mere interessant er Abe Derby som John har kontaktet. Hans filer er classified, der står kun SLA employee. Så ringer John og siger at han har fundet vores mand, der hedder Ginger. Vi tager derud (U10, B5), og de ligner hinanden til forveksling. Investigation må tager over da John ikke vil tage en honesty.Vi før vores penge og 0.2 increase. Lorte mission. 400 c ok.

07/08 DarkNight rivals

DarkNight rivals skal elimineres i en industri sektor. Vi havde næsten enstemmigt vedtaget at det måtte være tid til en black. Shaktaren var imod, fordi han mente at vi var for uerfarne (Tal for dig selv) og vores udstyr for ringe. Nå, men efter moden overvejelse besluttede vi os for at tager chancen. Missionen er klar nok, vi bliver fløjet ud til deres opholdssted, og når vi har slået dem ihjel bliver vi fløjet hjem igen. Vi bliver sat af lidt væk fra stedet og finder bygningen med lidt besvær. Der er en riffel påmonteret ved kanappen på Cirus III, der automatisk søger efter bevægende mål. Vi sniger os under broen, hvorefter Silke og Damion flyver op til riflen og uskadeliggøre den. Shaktaren og jeg kommer op ved hjælp af et reb. Der ligger nogle kasser på gulvet, men da jeg ikke kan ser nogle infrarøde stråler, træder Shaktaren og jeg over dem , med det resultat at de sprænger i luften. Så meget klogere kommer vi indenfor, hvor der står to Power armours, jeg løber om bag dem, men da Damion bemærker aktivitet bag metal skærmen, går vi alle i skyde position. Så bliver Damion skudt gennem metal pladen. Stor kaliber ROF 5. Jeg tager Blaze og løber frem, sammen med Silke og Tek. Waisteren kaster sig ned. Jeg kommer hurtigt frem og affyrer en hotline mod den DA operativ bag skærmen. Shaktaren og Waisteren leger med den lammede DA og erfarer hvor hård en armour det drejer sig om. Jeg tager den laptop der stod tændt på bordet. Så kommer elevatoren op. Døren forbliver lukket, men vi observere mærkelige lyde derindefra. Der løber noget grønt væske ud under døren, der er øjensynligt “intelligent” idet det tiltrækkes af bevægelse. Vi løber fra det, og ender tilbage på altanen. Vi svinger os til taget på næste etage. Herfra kan vi se et glasudhæng. Der bliver skudt på os fra en anden bygning, men da vi besvarer ilden holder det op. Waisteren folder sig ind på den anden side af glasset højere oppe, og knuser glasset. Jeg opdager en cigaret, der har røget sig selv, i askebægret ved siden af en tændt computer. Skærmen viser den interne database over kemikalierne i lageret. Vi tager elevatorskakten ned, hvor vi i stueetagen genfinder det Powersuit der tilhørte den DN vi skød på 3. Åbenbart har kemikaliet taget kontrol over det. På første sal, finder vi en maskine der har transporteret tønder rundt. Vi bliver beskudt udefra og Damion og jeg hopper ud og skyder mod helikopteren og to flyvende DN. Jeg rammer fyren ved kanonen i helikopteren i hovedet, og derefter den anden. Jeg rammer rotoren, men den bliver i luften. Vi går ind igen og snuser rundt, men lidt efter kommer helikopteren igen og beskyder maskinen og gulvet. En alarm går i gang og jeg hopper ud af bygningen og ned på broen. Damion kommer lidt efter, men Silke er gået i chok og Shaktaren må hjælpe ham ud gennem en lang gang i kælderen, mens Damion og jeg ser på bygningen eksplodere. Efter at vi er blevet genforenet, kalder vi en Killkopter med senderen. Da vi kommer tilbage bliver vi modtaget af den samme IA mand der sendte os af sted. Han er ikke tilfreds, fordi bygningen røg i luften og der var nogle der slap afsted. Vi var selv tilfredse, og gik ud for at fejre det. 800 c og 1.0 SCL.

08/08 CA1 ryddes (næsten).

CA1 ryddes(næsten). Det var den mission der mødte os næste dag hos Silke. Den ånd var på eget initiativ taget på blue print news og skaffet os denne mission på halsen. Vi skal rydde og holde en kvadrat kilometer i CA1 i 36 timer. Vi køber en masse ammunition, drugs etc. Derefter lejer vi en APC for 2000 c. hos leopard udlejning og kører derud med det samme og går i gang. Vi går op imod en bygning på toppen af en bakke. De lokale Carriens har lavet en lille fæstning her på bakken, med metaldragere stikkende op af mudderet. Da vi komme nærmere byder de os velkommen med store stenblokke fra vinduerne. Jeg bliver ramt af én af dem. Vi tager over på et andet højdedrag og kaster nogle granater og skylder nogle Carriens. Vi går tilbage mod højen og ind i en primitiv tunnel. Vi bliver beskudt oppefra og da Damion blaster svinet braser gangen sammen. Tek og Silke på den ene side og Damion og jeg selv på den anden, der fører ind under bakken. Nede af gangen bliver vi beskudt nedefra og begge såret. Damion kaster noget Ebb shit derned og i lyset skyder jeg svinet, som vi går udfra er en Manshine. Nede i hullet kommer vi i næve kamp med en masse Carriens. Jeg bliver overmandet og manshinen kommer for at hævne sig. Damion skylder den midt over, før den giver min hjelm dødsstødet. Tek og Silke bliver mødt af en masse Carriens, og Tek kaster en granat og gangen styrter sammen. De slås lidt med de indtrængende Carriens, men pludselig skylles barrieren væk. Vi mødes nedenunder og går igennem en lang gang. Der er et par Carriens og en Manshine. Vi skyder de Carriens vi støder på, og gør her den opdagelse at den musik der bliver spillet øjensynligt holder Carriens´ne i ave. Jeg optager musikken og afspiller den. Vi finder en død operative som jeg blæser hovedet af. Manshinen stikker af gennem en elevator, vi gravler efter og kommer op i bygningen. Her finder vi en anden operative, der er blevet hængt. Vi skyder en masse Carriens gennem vinduet, der sværmen omkring APC´en. Vi ser skudhuller i bagsmækken, og pludselig kommer manshinen løbende ind i APC´en og lidt efter kører den. Damion og jeg hopper ned, men den vender om og åbner ild. Vi skynder os i læ bag muren på første sal. Herfra ser vi en Raider komme løbende uden hjelm, med APC´en i hælene. Raideren beskyder den med en 17mm riffel. Han løber mod huset, men ved tunnelen bliver han angrebet af Carriens. Vi skylder dem fra vinduerne. Raideren, der kalder sig Nirad, ved ikke hvad han lavet i CA, og hvorvidt han tilhører et Squad eller ej. Han er 8.A og arbejder Solo. Vi går bygningen igennem igen og jeg får ramt på en enkelt carrien og en manshine. Jeg tager en prøve af det væske der ligger på gulvet, da det giver kæmpe væskende vabler. Derefter sker der ikke rigtig mere, idet Manshinen har taget APC´en og kaldt de resterende Carriens til sig. Vi bliver afløst, og flyver hjem efter tolv timer mere. I Uptown viser det sig at Raideren er en kendt medie figur, selvom han stadig ikke husker ret meget. Han udtalen sig i modstrid med sandheden i forhold til Dreads rolle i forbindelse med hans tilbagevenden. Han påstår på live TV at han reddede os. Silke modsagde ham, men jeg foretrak at holde mund, for ikke at sætte noget rep. på spil ved at diskutere med en berømthed, der er trods alt en sponsor kontrakt i vendte. Tek kørte fyren hjem, mens vi andre tog til Dept. Ekspedition, hvor vi fik ros for opgaven. Tek ringede og sagde at han havde inviteret Nirad med i byen. Damion boykottede Raideren og tog på the Temple. Da vi kom til the Pit luftede Tek tanken om at Raideren kunne være med i Dreads. Det syntes jeg ikke specielt om, da han allerede har en mission i CA1, der øjensynligt ikke går særligt godt. Desuden er han allerede kendt og jeg ønsker ikke at opnå en position på grundlag af en anden Raiders arbejde. Kensey syntes at det lyder som en god idé. Tek vil derhen med det samme, så Silke får fat i Damion. Der diskutere vi muligheden og da Kensey siger god for Raideren og de andre lader til at være indstillet på samarbejdet, der kan give bedre sponsor kontrakter så OK. Tek vil holde næste dag fri, så det bliver vi nød til. Jeg ringer til Dept. Ex. for at høre om der er noget nyt om stoffet, derefter tager jeg til en specialist.

12/08 Forsænkning i CA3 Undersøges.

Forsænkning i CA3. I umiddelbar nærhed af Parameter er der opstået en uforklarlig cirkulær fordybning, årsagen ønskes klargjort. Vi tager derud, snakker lidt med den lokale Shiver Commander og går den i dette kæmpehul. Der kommer nogle Pigs og de to Ebb users får en alvorlig hovedpine. Silke opdager meget koncentreret brug af Ebb og konklusion er af de er en Necantrope. Tek skyder efter en passerende skygge og bliver derefter frosset af et grønt glimt. Vi forlader stedet og melder missionen opklaret. Vi får vore creds (225) og 0.3 SCL.

13/08 5 Mord i D22-D7

5 Mord i D22-D7. I løbet af 4 dage er der begået fem mord, hvor ofrene er blevet torturere og derefter smidt ud fra en høj bygning. Vi kører derud og Nirad bemærker en civil bil hvori en mandsperson peger på helikopter udfra hvilken der stikker en riffel. Vi standser og Tek ser endnu en riffel i en vindue. Tek bliver kørt over, og løber op i lejligheden. Her finder vi en mand der er blevet skudt i hovedet. En helikopter er landet (og lettet) fra taget. Vi tager på shiverstationen og får obduktionsreporten. Vi bliver tilkaldt da der er blevet begået endnu et mord. Tek finder en psyko der kraver rundt på loftpladerne. Han ville give sine ofre vinger ved at brænde dybe sår ind i deres skuldre. Vi aflevere fyren og afventer analysen. Fra en fortovsrestaurant ser Nirad et ungt hanmenneske der skriver luftens hersker på en mur og han løber efter ham, vi andre med. Han siger at det bare var noget han fandt på men han virker besynderlig. Tek følger efter ham og ser nogle mænd tale med ham, de skubbede vidst også. Vi for af vide at missionen er afsluttet.

15/8 Forsvundet udstyr fremstaffes

Forsvundet udstyr. Vi besluttede at holde fri i går og har valgt en retrival i dag. En Operative er forsvundet i D54 og vi skal finde hans udstyr. Vi tager ud til lower downtown hvor der lusker en del cannibals rundt. Vi overnatter i en bygning og et par motorcykler bliver ødelagt. Vi kommer i kontakt med deres menneskelige leder, som jeg giver min CAF og ingredienser, indkøbt i uptown, til salve mod en hudsygdom. Han fortæller os til gengæld at en manshine, der holder til et bestemt sted ude i cannibal sektor 1, han stået for mordet. Vi følger hans anvisninger og kommer ud i noget der bedst betegnes Manshineville, hvor vi skyder nogle lokale. Vi finder en DN-APC inkl. Nøgle, men Nirad bliver skudt af en kraftig kaliber. Vi forfølger snigskytten op på øverste etage var en del af det eftersøgte udstyr ligger. Nirad bliver afhentet af LAD, mens vi søger efter Manshinen. Damion og jeg gennemsøger området men bliver kraftigt beskudt idet vi kommer ud på en åben plads. Uden den videre jagt bliver vi beskudt af meget kraftig kaliber, men da vi løber mod skyttet i vinduet over hundrede meter væk planter jeg en vanligt velplaceret 17mm i hovedet på ham. Han, der var et menneske, var iført en dragt påført mærket Ibis. Jeg modager et opkald der siger at en satellit har sporet signalet fra mappen og fundet den nøjagtige lokalisation, der viser sig at være uden vandet. Vi tager hjem og køber dykkerudstyr og næste dag dykker Silke ned og henter det manglende udstyr, der er meget tungt.

17/8 IA DN Agent

IA DN Agent. Da vi samlet hos Silke er Nirad igen tilstede. Her fortæller han noget tøvende at han fik besøg af nogle personer der gav udtryk for og indtryk af at de kom fra IA. De sagde at han skulle ombringe resten af Dreads fordi de havde noget belastende omkring hans fortid. De sagde ikke hvorfor at vi skulle henrettes og vore egne gæt gik i flere retninger; De kunne være en skinmanøvre for at skade Nirad selv pga. hans til stadighed ukendte fortid, eller måske var det DN der ville skabe en kompromittende affære mod SLA, eller Dr. Maxon Hagen mod Silkes forældre eller ”Skyggen” fra Fishkong sagen eller Chi-Vu fra Ibis. Vi besluttede os for at gå til IA med Nirads historie. Her blev vi fortalt at de havde en højtstående IA person Larry Cave bosiddende i D12 mistænkt for subversive mål, men de var ikke klar over præcist hvad har var ude på. Vi bliver tilknyttet denne mission fordi vi allerede er involveret. Da vi vil begrænse muligheden for offentligt omtale og forsøge at styrke bevisbyrden beslutter vi at afvente at vi bliver opsøgt af de potentielle drabsmand mod Nirad. Denne taktik bliver dog omsonst da vi blive hidkaldt til IA HQ i løbet af kort tid, her for vi valget mellem at vores hukommelse om denne affære bliver slettet eller omfattende og tilbundsgående psykisk evaluering på ubestemt tid. Jeg er fuldstændig indifferent overfor min hukommelse så selvfølgelig kan den slettes for godt formål, men de andre tøver som om at deres hukommelse gjorde en forskel. Silke går ligefrem på toilettet før han beslutter sig og Damion gør sig også besværlig.

20/8 Retrival med Dark Lamet udstyr

Retrival af Dark Lamet udstyr Jeg vågner op i mørket ved griseskrig i det fjerne. Jeg tænder mit spotlight og vækker de andre. Vi står i en kloak og jeg skælder over emnet; at sove på vagten, mens jeg fortvivlet forsøger at genvinde min erindring om hvor jeg befinder mig og den mission vi er på. Da det viser sig at ingen er i stand til at redegøre for vores tilstand, undersøger jeg omhyggeligt områder for spor. Jeg ser vore egne i algerne i den mørke vand. De føre til en opgang og da vi fjerner dækslet møder det velkendte syn af det nedre Downtown planeten Mort. The World of Progress. Jeg bemærker at min konto er vokset, men også at datoen er betydelig mere fremskreden end jeg erindre. Jeg ringer til Kensey, der fortæller at vi ikke er tilknyttet nogen mission, men ”hvor i alverden vi har været og hvorfor vi aldrig ringer” smøren, man sku fan´me tro vi var gift. Han har eller en mission til os hvis vi ellers kan finde derind. Vi siger at det kan vi. 20/8 Jeg vågner med et sæt og et uudtalt skrig. Jeg har ligget i en bevidstløs søvn og kan føle feberens eller angstens kolde sved. Min hånd er, som i krampe, lukket om min FEN 603, som jeg forfærdet tog ud af munden, da jeg vågnede. Fortumlet konstatere jeg det fremskredne tidspunkt, som min chip signalere med uimodsigelig påståelighed. 2 dage siden den katastrofale aften hos Silke. Tek fik en hjerneblødning og jeg selv besvimede og nu må jeg sige at jeg tvivler på min egen tilstand. Jeg husker at vi alle var i kulden, men hvad der skete efter at jeg kørte hjem husker jeg ikke. Jeg ringer til Silke og føre en kort og mærkelig samtale som jeg ikke husker. Jeg ringede også til de andre men fik ikke kontakt ?. Jeg vasker mig og forsøger at tage mig sammen. Jeg kontakter Kensey, der påstår at vi har påtaget flere missioner, som han efterfølgende har måtte afblæse med stort besvær. Vi er i øjeblikket tilknyttet en Retrival med Dark Lamet udstyr. Jeg tager til Silke og Nirad kommer også. Damion svarer ikke og Tek er i sin families varetægt. Vi har alle haft lignede oplevelse og kan intet huske. Jeg beder Kensey undersøge sagen. Missionen går ud på at finde en forsvunden Ebons Udstyr i D36. Vi tager derud og finder frem til et KT hideout i D37. Her skyder Nirad uden varsel knoppen af på sin selv. LAD ankommer. Da vi tvinger os adgang til kælderen bliver vi mødt af en talstærk fjentlighed bakket op af så tunge våben, at jeg anser det for nødvendigt af fortrække, specielt da det kun er Silke og jeg selv og vi ikke kan være sikre på deres skyld. Oppe på gaden er der en riot, men da vi høer skud i den modsatte retning løber vi derned og finder en såret SLA op i skudveksling med KT´er. Jeg skyder en enkelt. Fyren var ganske rigtigt en SLA op og tilmed Frother undercover som KT infiltrator. Han har set det udstyr vi leder efter, så vi laver en halv aftale. Vi går tilbage til kælderen der midlertidigt er forladt øjensynligt fordi KT´erne tager del i optøjerne. Da de kommer tilbage skyder vi lidt på hinanden, men da vi fortrækker ned i kælderen/kloakken befinder vi os pludselig i en blindgyde. De opfindsomme KT´er kaster benzintønder efter os. Vi lader ilden brænde ud og begiver os derefter i løb op ad trappen i vild skudduel. Som vi vinder ved voldsomt brug af Kick Start og 17 mm. Vi for ros for vores engagement og medie trække, og missionen erklæres for opklaret. Vi bliver kontaktet af DarkSide, der gerne vil være vores finanser. Vi aftaler et møde næste dag.

21/8 Extermination af Silver Eye

Extermination af Silver Eye Vi får fat i Damion der har været kold i et par dage. Morgan Change vil gerne afholde mødet med os og frotheren samtidig. Vi taler os frem til en kontrakt der lyder rimelig og uden for mange bindinger og da vi mener at samarbejdet med frotheren Chass siger vi ja. Vi for en Extermination af Silver Eye en Prop en er identificeret som Shiver Steve Willeson, en kendt sniper. Han har myrdet 4 af sine 5 tidligere kolleger. Vi tager hen til den sidste. Han bliver skudt og vi følger efter SilverEye der køre på motorcykel gennem kloaken. Vi finder cyklen og et hul vi kloak væggen hvori der er en masse carriens. Der ligger er døende Shiver, der fortæller at SilverEye er løber op. Vi hører kraftige skudsalver og Damion bliver fyldt med bly af en Shaktar. Jeg forsøger at kæmpe mig tilbage, men forgæves for carrienstætheden bag mig er for intens. Vi løber op en GoreZone og finder ly i en pavillon hvor vi spejder efter Silver. Damion flyver op og bliver vingeskudt. Jeg selv bliver ramt i hovedet af en voldsom kaliber. Da en anden op lige ved siden af Silke og jeg bliver skudt, ligeledes i hovedet, konstatere jeg at han må sidde i bygningen overfor med en riffel. Da jeg ikke kan se ham løber jeg hurtigt derover, men bliver ramt (igen i hovedet) på vejen. Jeg healer mig og laver succesfulde akrobatiske undvigelser. Da han rammer mig igen, men denne gang i kroppen, ser jeg svinet på 5. Sal og med næsten urimelig præcision rammer jeg svinet. Vi løber derop, ser blodspor som vi følger et par etager op, hvor han ligger sprættet op. Missionen fuldført. Vi går ned til barrikaden til GoreZone og kommer igennem og bliver her mødt af pressen der spørge til hvordan vi kom ind uden indbydelse.

22/8 SLA ansat Eva Loxyna forsvundet

SLA employee Eva Loxyna forsvundet efter uheld i DownTown og det første squad der blev sendt derud er ligeledes væk. SLA op Willy Matsander kan sætte os i forbindelse med en informer ”Don Felix” der sandsynligvis vil vide hvordan hun fremskaffes, da han har stor lokal kendskab. W. Matsander, et fedt menneske, vil kun hjælpe hvis han kan låne 700 c til en operation. Imens undersøger Silke og Chass Eva´s lejlighed og finder drugen. Vi betaler Matsander og tager ud til CA3, hvor skal møde Don Felix på nogle bilvrag. Jeg skylder en manshine, hvilket Willy bliver sur over -svage tåbe. Der i øvrigt krepere mens han bestiger bilbunken. Don Felix skal have 2300 u så han kan løskøbe Eva og høre om det forsvundne squad. De andre vil ikke betale, men det vil jeg. Vi komme i skudduel med manshine familien og Chass mister sin hjelm under et fortvivlet løb. Vi møder Don Felix i Down Town, her fortæller han at skin trade vil have 7000 u. Det vil de andre i hvert fald ikke betale og Damion opføre sig så sindssygt at jeg ikke kan tale Don Felix til fornuft. Don Felix skrider og pludselig zapper Damion sig derud og antaster ham, her udvikler det sig til vold og Damion skær hans fingre af og blæser hovedet af ham efter at han har skudt Damion. Jeg fik ikke forhindret det, men forsvarer alligevel psykopaten da Shiver og Monach ankommer. Vi tager hjem til Silke, nu fuldstændig på bar bund og Damion bliver afhørt. Mærkeligt nok bliver han løsladt og han og Chass tager ud til Logan Eva´s kæreste der finansiere missionen. Silke og jeg tager ud til ulykkesstedet, hvor vi finder to vidner der har besynderlige, men enslydende forklaringer på Eva´s forsvinden. Hun er blevet set svæve væk fra ulykkes stedet. Silke konstatere brug af Ebb. Da Damion og Chass ankommer efter at have forurettet Logan går Damion ind på bar og sviner nogle KT´er til. Men ved tåbens enfoldige held, som mennesker siger, fandt han noget som han per såkaldt intuition kalder et spor. Det får ham og Chass til at tage hen til en adresse på en KT´er, der efterfølgende forsvinder. Silke og Chass sætter efter ham og køre ud i CA1, hvor han forsvinder. Vi ankommer efterfølgende og taler med et squad i en APC, der beder os kontakte vores debt. Her bliver vi tilbudt en ny første priotet for vores mission, idet vi skal infiltrere denne kæmpemæssige skin trade handel. Helt klart. Damion, Silke og Chass tager derned hver for sig og jeg bliver oppe for det der men at klæde sig ud og gå rundt i Canibal sektor uden armor er ikke lige min stil. Chass bliver smidt ud, men Damion aftaler en handel med Grisemændene (det er det godt at de kan erkende slægtskabet) og tager til Uptown og køber varene. Chass og jeg forsøger at finde jernbane legemerne, på niveauet neden under. Vi bliver dog stoppe af nogle særdeles påståelige carriens. Vi dræber mange, men Chass tager turen ud over niveauet, men han overlevede sku´(stadigvæk uden hjelm i øvrigt). Vi tager tilbage og sover og kommer igen tidlig morgen. Jeg har kontaktet Damion, der forsætter som planlagt men handlen. Vi kravler ned i krateret de nu er uden carriens og efter en times tid lyder der et brag op betonen ryster kraftigt og der udvikles en masse støv. Vi vurdere at det var toget der forulykkede og jeg kravler ned et sted hvor en masse støv blæser op. Chass bliver for han har ingen hjelm. Jeg finder toget og der ligger en masse håndgranater og i den næste togvogn ser jeg Damion, men jeg giver mig ikke til kende for den risiko at han stadig er undercover og ikke alene. Han spotter mig og da han ikke siger noget går jeg udfra at han er alene. Det er han da også og han har fundet Eva´s døde krop sammen med en masse andre i den forreste vogn. Der er utrolige mængder af ulovlige våben. Vi underretter debt. Invest. Og de sender de andre squad derned. Imens kommer der nogle svinemænd og en sorthåret Ebon. Jeg tager sigte, men han forsvinder. Jeg løber efter ham, mens de andre ops. skyder svinene, for jeg regner med at han ikke er langt væk, jeg må dog give op. Vi tager tilbage og først for vi 200 c for den sidste halvdel af missionen og lige bagefter 400 c for det hele. På vejen hjem til uptown går der hele 1250 c i bonus. Jeg bruger resten af dagen på at overveje mine muligheder med min nye formue.

24/9 Arcade

Arcade. We went celebrating last night on the Pit got a few Sit Still and I laid down my plan about taking a holiday off-planet. I need a break from drugs, bullets and insanity. One full month with daily training in fighting together as a Squad. My skin maybe benefit from is as well, it’s actually getting worse. And it happened. We took a foldship the next day and spent the day, with whatever we preferred doing. We got a note from our financier, who didn’t sound to excited about our idea. He want to meets us. At Arcade I trained my pistol talent, so I’m now among the very best. Back on Mort I pick up my Dogeybone Powersuit from PP and I’m feeling safe and secure. I’m also feeling heavy, heavy but not less dextrous then otherwise. Damien brought himself a Sure Kill, crazy motherfucker. I’m sure it would look better on my suit, then on his. We drive to Morgan Chance office at DarkSide finance to se what he got for us.

25/9 Take out DN operation centre in D70

Take out DN operation center in D70 At the meeting we got a new contract, ’cause he was kinda unsatisfied with us leaving without saying and all. To make up for it we took the Black he offered us, so he can get some nice pictures and we some press. The mission appears simple; Take out DN operation centre in D70 and the scout who did the surveillance will brief us. We take to his place in central. There’s a APC parked in his garage, and he did his surveillance job by placing cameras and then monitor them from his house, WOW. He implies that there can be an exit that doesn’t show on his map since the activity varies a lot and not that many leaves the area. We go out there and I try to locate an exit below, but the architecture is kind of messy down there, so I don’t really get anywhere. We decide to take the pipes instead and try to surprise them. When Damien starts working on the unstable pipe to make a hole making a lot if noise. I decide to enter through the powered wire by disconnecting them first. We shoot a couple of guards while moving quickly toward the inside of the production plant. Silke fails to destroy the rail system and enters as well. We shoot a few in the plant, and I move on cause Chass is having the trouble being overpowered and crying for help in my headset. I run to the administration area where the violent screams of SMG spraying rounds am keeping Chass busy. With joined forces we shoot the robots that hunt the building. Meanwhile Damien is trying to stop a giant machine that moves to cover a large metal plate. Damien has confirmed that the plate is covering dark water and that this could be the secure DN exit. We locate a sealed room that recently has been in use. Making a couple of holes, Silke then fold though and find him self in the plants control room. With his good fortune he succeeds in operating a crane and there by lifts the metal plate enough for Damien to slip though. There he discovers that this actually is a small harbour with equipment to load a small ship. Surprise. Damien also finds that the pipes break to waterline. My conclusion is that they used a submarine or at least divers to bring in the material. But since our BPN just concerns this area, we fax the FRS -debt. with a situation report. We get our money, but we are being told to meet at the debt. Tomorrow as we only gets a 0.2 increase and they wish to discuss the outcome with us.

26/9 find and engage the DN

Find and engage the DN The meeting is at noon and we meet there. I must admit that I was a little concerned about this, but actually it went quite well. They didn’t find that the BPN qualified as a Black and they made us think the same. Never-or-less they would like us to continue, find and engage the DN, also they would like us to find out what was the use of the base. I politely requested the underwater equipment was made available, since there was a good chance that the BPN would take us underwater. This was negotiable. Right on. We went out looking on some equipment and then requested some small underwater scooters. We could pick them up at the Shiverstation in D70. I bought a diving suit witch keept out the water, but my fur stuck to the rubber. We went to the Shiverstation and Chass back to the plant to see if he could make more out of the computer room. We just got in our suits and in the water when Chass called, telling us that there where DN activity and even PowerSuits around the base. Silke and I turned and Damien continued to secure the back door. Meanwhile the where loading the train, and Chass couldn’t stop them. Damien comes around from below and sees a submarine and a lot of activity. But before we can get there the train starts moving and so does the sub. Damien avoids the cameras and hook himself to the sub. Chass desperately tries to though frags at the train. Silke and I try to locate the train down the rail. Chess checks out the now abandoned buildings and find the open hole in the Plant, he then goes to the computer control room and find that they have destroyed a lot of machinery. Silke and I finally find the train but that to has been abandoned and sabotaged, the trucks long gone… This is just great. We take to the base where we meet with Chass, but Damien is not around. I try to contact him but there is no reply. I write yet another report, telling what has happened, carefully blaming our inappropriate equipment. No problem, we can borrow a sub. Great but we cannot operate it, so whilst I’m of to get my Dogeybone, Silke contacts Damien via this Ebb thing. He had got sick and tired off the mission and was headed home.. can you believe that. I got him to find us a driver for the sub and meet us at the Shiverstation where it would be delivered in 3 hours. Shortly after I returned Neil the sub-driver showed up and we went onboard. We tried to follow the direction that Damien had seen the other sub take. Meanly it was down to the bottom and then follow that direction. Neil seemed to be in control and the boat fairly stable. We somehow by chance found another pipe leading down and then up and around. We followed it and then suddenly saw something moving on the radar. Neil reversed the sub and panicked crying that it was too dangerous. I tried to calm him, but when continued to bump into the side of the pipe, I grabbed the steering trying to get it in neutral. Damien as always in complete control knocked the man over. As none of us could do anything to stop the sub engine. Damien then turn to heal Neil instead, and I gave him a shoot of Blaze-UV remembering it’s cooling effect. It seemed to work as we then moved up the pipe again, with the other sub approaching at slow speed. Neil manoeuvred with ease and got behind the DN sub in its tail-water. We saw our change to get down the pipe when they moved away. Down there we found another harbour, and Chass quickly got up from the sub shooting the one running man on the shore. Chass broke the code on the door while our sub was diving again getting out of the potential line of fire. There was a map over the base, with the disturbing area called foldship landing area -What the hell was this place anyway. Well, I figured that if I ran quickly enough, that I could be a surprise, since they properly wasn’t prepared for a fast assault right now. And if they where.. I would change my plan. So I ran, the others right behind me. I shoot the screaming mechanic and Damien and I headed for the salon and elevator, while Silke and Chass secured the giant landing area. We took out a few more that blocked the way. A PowerSuit took a nice shoot at my head, while I shoot the gay with the large rifle. Petty that he didn’t ever realised that it was the Fragging best shoot that ended his miserable subversive life. I ran to the moving elevator that let to the communications room on the second floor. I blow a hole in the elevator door and placed a 17mm round on the cable -It stopped. Damien shoots the bottom of the elevator and folded himself up there. Meanwhile Neil reported that the other sub was returning, and Silke and Chass went out to greet them. Der var temmelig mange så de kaldte på backup, mens Damion og jeg undersøgte første salen. Damion kaster flux og jeg slukkede ilden i kontrolrummet. Vi løb ned for at hjælpe Silke og Chass der havde barrikaderet sig foran døren. Der kom et par stykker løbende ind som vi skød ned, hvilket stoppede deres fremmarch. I stedet stormede vi døren og skød flere Dn, men Ubåden var på vej væk fra stedet. Jeg skød efter den, men forgæves. Neil sendte nogle beskeder, men så lød der først et brag og siden blev der stille. Oppe i kontrolrummet kunne jeg se et kamara i DN sub’en, den viste dels Dn ubåden der så noget beskadiget ud og gennem ubåden kontrolpanel kunne man osgå skimte vores egen ubåd. Vi var med andre ord fanget her under vandet, indtil enten SLA eller Dn vendte tilbage til stedet. Jeg forsøgte at sammensætte en kommunikationslinie af den eksisterede ubåds lavfrekvens alarm. Men der er jo under alle omstændigheder påkrævet at nogen lytter såfremt der skulle havde nogen effekt. Silke og Damion havde det dårligt under påvirkning af Foldship landing area, så de påbegyndte et større projekt med at hakke nogle tegn væk fra nogle fliser. Der var en masse drugs i nogle kasser og vi havde en formodning om a der var en sammenhæng mellem dette stof og den dvaletilsat som vi havde fundet nogle Dn’s i. Efter meget diskussion og flere dage i uvirksomhed tog Chass noget at et drug. Han gik ud kold. Vi lagde ham med træpper og ventede. I øvrigt var iltgenneratoren brugt sammen eller i hvert fald meget ustabil så vi havde brug for dvaletilstanden såfremt ilten ikke skulle slippe opVi lagde planen sådan at vi skiftedes to og to til at være vågne. Efter 3 uger hvor Damion og jeg havde løst ligninger og skudt tilmåls tog jeg druget og faldt hen. Det næste der skete var at Silke vækkede os alle sammen, vi var alle faldet i søvn på en gang, nogen ved bordet, og sagde at der var hjælp på vej -det var noget han følte. Der gik nogle timer og så kom der en Ebon med en mærkelig hund. Han fortalte at han hed Black og var i tjeneste hos den Necantrope som Silke kendte fra Skin trade missionen. Han sagde at vi ikke skulle regne med at kunne stikke af på denne måde, hvilket naturligvis var helt ved siden af, men vi var glade for redningen. Han sagde at han ville sørge for at vi blev hentet. Snart efter ankom der et Squard, der havde til opgave at ryde denne base. De blev noget overraskede over at finde os i stedet, men de tog os med. Vi havde temmelig svært vi at forklarer hvorfor vi havde været væk så længe og hvad vi havde lavet. Vi var blev passioneret og blev i øvrigt betragtet os ikke eksisterende. Men vi fik da forklaret os nogenlunde og fandt derefter et nyt sted at bo. Vi fik en del penge for den tid vi havde været pensioneret. 5/6 Da vi var ved at indrette os, blev Silke kontaktet af Nec’en der beordre os til at møde ham i CA i en bebyggelse som Silke kender. Jeg må tilstå at det er med en hvis tøven, at jeg skriver dette, for dette væsen besad en så afskyelig aura, at jeg ikke kunne få mig til at møde ham. Men han talte og sagde at han forventede tjenester tilgengæld for redningen. Jeg troede først, at han mente tjenster uden om SLA. Han lod os gå, men advarede os om at han ikke ville glemme dette.

6/6 -899 New Paris Model bringes til CA

Model bringes til CA Vi fik en mission, der viste sig at være udstedt at selvsamme nec. Bare så vi kendte den ekstra risici ved at fejle. Opgaven lød på at bringe et menneske til CA indenfor 24 timer. Vi tog hen til hendes hotel, talte lidt med hendes bodyguards, der havde vanskeligt ved at forstå en ordre. Vi fortalte hende ikke hvor hun skulle hen, idet hun viste sig at være en total nobrain. Ved Parameters var der en der skød på Limoen og en bodyguard gik ned. Vi lejede en APC og kørte af sted under stort ståhej. I Ca var nogle tresher der prøvede at stoppe os, da vi var kørt fast og var ude for at skubbe os fri. Damion nægtede at være til hjælp ved at side på taget, men det resultat at APCen blev beskudt med gratater. På trods af alle de andre nåede vi frem til byen. Så kom Nec’en og han slog hende ihjel og smed hendes lig fra sig. Vi kørte hjem igen fulde af forundring.

7/6 SLA ansat skygges

SLA employee skygges og ulovligheder dokumenteres. Denne uskyldigt udseende BPN bragte os længere omkring end nogen havde forestillet sig. Vi tog først ud til SLA mandens hjem og siden hans arbejdsplads der var Phantom. Silke forsøgte at gøre en civil hjemløs, da han ville overtage hans lejlighed. I hvert fald stod vi næsten fuldstændigt planløse, da hans Limo kørte afsted, og vi fulgte efter. Han tog til Foldship lufthavnen. Vi tog med til Artery og skyggede ham med succes til hans hotel. Efter at havde tilbragt nogle timer med aviser i lobbyen, tog han af sted helikopter og vi fulgte efter. Han landede på en bygning og gik ind, vi landede også men kunne ikke kunne ind. Chass blev og prøvede fortsat, men uden held. Men han var væk brød jeg ind på hans værelse. Her fandt jeg papirer fra Phantom og 1.000.000 uni’s og et stort powersuit. Vi tog kopier af materialet og ryddede op efter vores indbrud. Alligevel virkede han mistænkelig, da han kom tilbage. Da hotelvagterne pludselig kom farende slog vi til. Det viste sig at han var flygtet gennem vinduet og vi kunne se at han kravlede op ad muren. Chass og Silke løb op til restauranten hvor de stød mod ham. Da han var på vej ned igen skød jeg ham med en hotline. Jeg gravlede ned på taget nedenunder og tog hans papirerne fra hans suit. Damion ankom fra luften og vi så begge af han træk en granat, der eksploderede og vi skød ham med 2x17mm i hovedet. Sikkerhedsvagter kom strømmende til hotellet og Chass og Silke kom i kamp på værelset mod nogen der viste sig at være SLA stormer vagter, men nogle små sataner. Jeg ville flugte væk uset, men da de andre blev opholdt af en helikopter med stormerer, overgav jeg mig i den faste overbevisning at denne sag bedst blev behandlet i SLA regi. Jeg blev anholdt, mine våben taget fra mig og i helikopter erfarede jeg at jeg skulle likvideres. Jeg forsøgte at forklarer Stormerne det urimelige i dette, men uden helt. Heldet var tilgengæld med mig, da helikopteren styrtede ned på en kontorbygning og jeg overlevede. Jeg stak af, forklædt som arbejder gennem metroen. De andre havde skudt nogle andre stormers og var fulgt efter i en stjålen helikopter som Chass fløj til hans egen store fornøjelse. De fandt kontorbygningen og efter kamp mod thresher suits brød de ind i bygningen og kæmpede sig igennem. Vi mødtes på en metro station og ringede efter hjælp fra head på debt. Ebb. Vi blev henvist til en slags Dark Lamet ambassade, der gav os ‘asyl’ og mad, våben og en mission.

8/6 Artery Tresher aktiviteter opklares

Tresher aktiviteter opklares og de udryddes. Vi blev fløjet ud til noget kaldet Sinister Compose 17, hvilket viste sig at være bio-affald fra stormer produktioner. Vi mødtes med et menneske der var den eneste overlevede efter en mislykket mission. Han havde en grenate launcher. Vi fandt ud af at denne enorme område var beboet af nogle kæmpe blæksprutter der levede af affaldet. Stanken var næsten værre end i CA. Vi fandt en container hvor sprutten var blevet slået ihjel. Jeg gravlede ned igennem den, men blev skudt i benene af en større kaliber. Mennesket affyrede sig launcher ned i sprutten og jeg hoppede igennem med hovedet først. Det viste sig at være en autorifle -surt-. Vi gik ned af gangene der var fuldt med flydende affaldsstoffer fra sprutterne. Der blev skudt efter os og vi vendte om o besvarede ilden, men der var en sniper langt væk. Vi kom til en rist og igennem den kunnet Silke se Sarge suits. Silke og Damion foldede sig op mens jeg hurtigt løb op af trappen således at vi kunne affyre en hotline samtidig. Det gjorde vi også men en psykopat skød mig i hovedet med en kaliber der giver mig mareridt -det var famne tæt på. Damion blastede dem og vi løb på med de var væk. Chass brød ind i en container og fandt bio kulturer. Vi fortsatte på vi fandt den velkendte elevator. Da vi ville åbne en anden dør kom der vagter, de her gaitors – og forlangte at vi forlod stedet. De tog elevatoren op og der lød skud, mange skud. Elevatoren kom ned igen og der var gaitor mos. Damion fløj op og vi andre kravlede efter. De var noget skyderi på vejen, men vi kom op på til et stormer R&D center, hvor jeg fandt to suit liggende ved smadrede tanke. Længere oppe var der flere stormer typer som jeg gik og betragtede, da damion kaldte. Jeg kravlede videre op og fandt Silke og Damion ved liget af Maxon Hagon, det så ud som om de havde forbundet ham, ved computeren sad mennesket og hackede. Jeg var temmelig betænkelig ved denne situation og lidt efter kom både LAD og Dark finders og påbegyndte arbejdet. Så sprang Maxon Hagons hoved i luften og Dark finders sigtede på os. Vi blev anholdt og isolations fængslet.

9/6 Cross War World

Cross War World Vi bliver løsladt uden et ord og sendt til Cross War World. Vi ankomsten blev vi sat på black team. Vi og 300 stormere skulle åbenbart nå hen til en fæstning, mens vi blev beskudt af tanks. Vi klarer det alle med nød og næppe, men fæstningen er stort set ødelagt så vi forsøger at holde en lav profil. Vi er stadig i live klokken 18, da kampvognene er nedkæmpet og der er et øjebliks ro efter atombomber eller lignede. Vi møder base kommandøren, der giver os besked om at tage med en tank. Vi må ikke sige noget om det til nogen. Tanken kører ud i ørkenen og da intercommen ikke virker forstår vi ikke beskeden, men da vi bliver sat af mødes vi af et fly. Vi kan ikke få det i luften, men med autopiloten flyver vi til et foldship area. Da vi præsentere os som Dreads kommer vi med et skib helt alene.
12/6 Beaker drages til ansvar

15/6 forsvundet Science Friction

16/6 Al-tech softcompany

20/6 Mission til en rumbase.

09/09 Al-tech opsøges (Non-misssion)

 

This entry was posted in SLA Industries. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.